Vlad Alexandrescu: Situația de la CNA, inadmisibila. Membrii trebuie audiati în Senat

Vlad Toma | 27.01.2017

Senatorul USR Vlad Alexandrescu critica situatia de blocaj in care se afla CNA, mentionand mai multe solicitari adresate institutiei care nu au primit niciun raspuns.

Pe aceeași temă

 

"Încă din 27 decembrie am propus Comisiei de Cultură a Senatului din care fac parte, iar Comisia a decis prin consens, ca CNA să înainteze un raport complet de monitorizare a campaniei electorale, care să includă numărul de sesizări depuse la CNA și sancțiunile pe care acesta le-a dat. Nu am primit nimic nimic până la această oră! Ieri, o nouă hârtie a plecat de la Senat către CNA, cerând imperativ raportul în termen de 15 zile.

 

Între timp, USR a depus o sesizare în care am cerut monitorizarea emisiunilor de știri și de dezbateri politice din seara zilei de 22 ianuarie. Deocamdată, tot nimic!" afirma Alexandrescu.

 

Senatorul USR saluta o campanie initiata de ActiveWatch care cere "evaluarea de urgență a situației dezastruoase a CNA, într-o întâlnire cu participare publicăhttp://activewatch.ro/…/somnul-cna-naste-monstri-mediatici…/"

 

Alexandrescu considera ca "este inadmisibil ca membrii CNA, demnitari plătiți din bugetul public și cu mașini la scară, să nu fie în stare în atâtea cazuri să asigure nici măcar cvorumul ședinței" si precizeaza ca va utiliza "pârghiile instituționale pe care le am pentru a provoca o audiere a CNA în Comisia de Cultură a Senatului."

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22