O grădiniță din București se oferă să le țină protestatarilor copiii chiar și peste noapte

Dora Vulcan | 02.02.2017

Daca vreti sa iesiti diseara la protest si nu aveti cu cine sa va lasati copiii acasa, Gradinita Tom Sawyer are usile deschise pentru toti copiii cu varste de peste doi ani pana la o ora nedeterminata. Copiii pot chiar innopta acolo, singura rugaminte este sa le aduceti haine de schimb si o gustare.

Pe aceeași temă

 

 

 

”In atentia Parintilor Protestatari

Daca vreti sa iesiti diseara la protest si nu aveti cu cine sa va lasati copiii acasa, Gradinita noastră are usile deschise pentru toti copiii cu varste de peste doi ani pana la o ora nedeterminata. Copiii pot chiar innopta acolo, singura rugaminte este sa le aduceti haine de schimb si o gustare. Garantez pentru minunata educatoare care s-a gandit "Si 10 copii daca vin, inseamna 20 de oameni in plus la protest". Multumim pentru sprijin.

PS. Daca va hotarati va rugam sa ne anuntati printr-un commnet sau mesaj privat. Putem primi maxim 20 de copii. Multumim

Reprezentantii gradinitei au adaugat ca pot primi 20 de copii”, scrie o educatoare a grădiniței pe pagina sa de Facebook. 

 

De asemenea, bucurestenii se mobilizeaza si ofera cazare, alimente și transport pentru cei care vor sa vina la protestul din Capitala.

 

Printre ei se află și fosta soție a lui Robert Negoiță, primarul sectorului 3, cea care, ieșită miercuri seara la protestul din fața Guvernului, a recunoscut huligani ai galeriei de la clubul pe care-l conduce Negoiță și despre care a spus că fostul ei soț ei îi folosea frecvent în operațiuni de tipul celor care miercuri noaptea au deturnat manifestația din fața Guvernului.

 

VEZI AICI CENTRALIZAREA OFERTELOR 

 

 

Miercuri seara, 300.000 de romani au protestat in toata tara după ce guvernul a adoptat ordonanta care modifică Codul penal în beneficiul penalilor de lux. 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22