Patriarhul Daniel, indemn la rugaciune: Avem nevoie mai mult ca oricand de facatori de pace

E.b. | 03.02.2017

Patriarhul Daniel a facut un "Indemn la rugaciune" in care spune ca "avem nevoie mai mult ca oricand de facatori de pace" pentru conflictele dintre oameni, din societate sau intre popoare. Sa ne rugam mai intens lui Dumnezeu, Maicii Domnului si tuturor sfintilor care au fost facatori de pace sa aduca pace, ocrotire si armonie in familie, in societate si, mai ales, intre popoare in lumea de astazi", a spus Patriarhul Daniel.

Pe aceeași temă

  
 
 
Patriarhul Daniel a facut un "Indemn la rugaciune" in care spune ca "avem nevoie mai mult ca oricand de facatori de pace" pentru conflictele dintre oameni, din societate sau intre popoare.

 

Mesajul a fost postat joi seara pe pagina de Facebook a Basilica, agentia de presa a Patriarhiei Romane.

 

Sa ne rugam mai intens lui Dumnezeu, Maicii Domnului si tuturor sfintilor care au fost facatori de pace sa aduca pace, ocrotire si armonie in familie, in societate si, mai ales, intre popoare in lumea de astazi", a spus Patriarhul Daniel in "Indemnul la Rugaciune".

 

Îndemn la rugăciune

 

În contextul lumii de astăzi, frământată de neînțelegeri și războaie, avem nevoie mai mult ca oricând de făcători de #pace, adică de toți aceia care pot preveni sau aplana conflictele între oameni, în societate sau între popoare, scrie pe pagina de Facebook a Basilica

 

Adesea există violență și tulburare și pentru că oamenii nu mai adună în sufletul lor pacea care vine de la #Dumnezeu și care pacifică patimile egoiste ca abuzul de putere și de profit material fără limite. Să ne rugăm mai intens lui Dumnezeu, Maicii Domnului și tuturor sfinților care au fost făcători de pace să aducă pace, ocrotire și #armonie în familie, în societate și, mai ales, între popoare în lumea de astăzi" #PatriarhulDaniel.

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22