După investigarea laserelor de la proteste, a venit rândul dronelor la dosar penal

Dora Vulcan | 14.02.2017

Procurorii ancheteaza, impreuna cu Autoritatea Aeronautica Romana, folosirea ilegala a unor drone in timpul protestelor din Piata Victoriei, fiind identificate patru persoane, care au fost la Politie pentru a se stabili daca aveau aviz pentru ridicarea acestora, au declarat marti, pentru News.ro, surse din Politie, citate de Hotnews.ro.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

Cele patru persoane au fost chemate, in ultimele zile, la sectii de Politie din Capitala, pentru a se stabili daca dronele pe care le detin sunt inmatriculate si daca aveau aviz de la Autoritatea Aeronautica Romana pentru a le folosi, transmite Hotnews.ro, care citează News.ro.

 

Un dosar in acest caz a fost deschis initial la Parchetul Judecatoriei Sectorului 1, dar recent a fost declinat la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, au declarat pentru News.ro reprezentantii Parchetului Judecatoriei.

 

 

Ancheta va fi continuata de procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, impreuna cu Autoritatea Aeronautica Romana, fiind vizate infractiuni prevazute de Codul Aerian.

 

 

***

 

 

Laurentiu Ion, tanarul din apartamentul caruia s-au facut proiectii luminoase la protestele care au avut loc in Piata Victoriei a fost chemat la Politia Locala.

 

 

 

 

Proiectiile au fost facute pe cladirea BRD și a Muzeului Tăranului Român

 

 

"Politia a venit la usa apartamentului meu si a lasat o citatie amenintand ca o sa imi dea o amenda din cauza proiectiei laser de pe cladirea BRD, facuta de la geamul meu, in timpul protestelor. Ce credeti ca ar trebui sa fac?" a scris tanarul pe contul sau de Facebook.

 

BRD i-a transmis tanarului ca banca nu are nicio legatura cu citatia pe care a primit-o:

 

"Laurentiu Ion, noi nu avem nicio legatura cu citatia primita de tine. Daca ai nevoie de orice alte informatii care te-ar putea ajuta, te rugam sa ne scrii in privat," i-a transmis banca tanarului.

 

Mai multe persoane de pe Facebook au cerut avocatilor care afla de aceasta situatie sa-l ajute pe Laurentiu Ion.

 

 

Cosmin Birsan, barbatul care a protestat singur in Odobesti fata de OUG 13 a Guvernului Grindeanu, a anuntat si el pe Facebook zilele trecute ca a fost dat in judecata de Gheorghe Daniel Nicolas, primarul PSD din localitate, acesta cerandu-i daune morale de 150.000 lei.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22