Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Traian Băsescu: Guvernul Grindeanu trebuie să plece. A făcut o hoţie, nu mai e credibil
E.B. - - - -
2017-02-27
Actualitate Interna
1

Traian Băsescu crede că prin modul în care a promovat Ordonanţa de urgenţă 13/2017, Guvernul Grindeanu a dat senzaţia că a făcut o hoţie şi „chiar a făcut o hoţie”. El a afirmat duminică, la B1 TV, că actualul Executiv trebuie să demisioneze pentru că nu mai prezintă nicio credibilitate.

 

 

Au dat senzaţia că fac o hoţie şi chiar au făcut o hoţie. Au modificat şi articole care prevedeau incompatibilităţile, au făcut o grămadă de trăsnăi în ea”, a afirmat liderul PMP, Traian Băsescu.

 

El a adăugat că Guvernul Grindeanu trebuie să plece pentru că „nu mai e credibil”.

 

Chiar trebuie să plece Guvernul Grindeanu pentru că nu e credibil în continuare pentru modul cum a vrut să facă modificarea (la Codurile penale - n.r.). Ea trebuia făcută deschis, orin prin Ordonanţă de urgenţă, ori prin lege trimisă în Parlament, dar nu aşa”, susţinea Băsescu la B1 TV.

TAGS : Basescu guvern Grindeanu demisie ordonanta furt
Comentarii
El Condor 2017-02-27
Cameleonul pirato-fermer trebuie sa dispara din politica romaniei dupa toate nelegiurile facute in timpul "domniei" despotice prin care a uzurpat cea mai inalta functie din staul . CINE STIE CATE DOSARE ARE INTOCMITE, CATE AU PRIMIT N.U.P. si cate sunt in curs de judecata ? Le mai tine cineva evidenta, SAU CEI NUMITI IN FUNCTII CHEIE IN STATUL ROMAN SUNT NUMITI DOAR DE ANIMALUL MAI SUS AMINTIT ?
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1215
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22