Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Întâlnire Juncker - Cioloș anunțată în programul oficial al executivului comunitar
Dora Vulcan - - - -
2017-03-17
Actualitate Interna
0

Fostul premier roman Dacian Ciolos va fi primit, luni, la Bruxelles, de presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, potrivit programului oficial al executivului comunitar.

 

 

 

 

Luni, Juncker va avea intrevederi in marja eurogrupului si se va vedea si cu Ciolos, prezentat pe site-ul CE drept fost prim-ministru al Romaniei si fost comisar european pentru Agricultură, scrie Hotnews.ro.

 

Marti, Ciolos va fi primit si de vicepresedintele Comisiei Europene pentru locuri de munca, crestere economica, investitii si competitvitate, Jirky Katainen, precum si cu comisarul european pentru energie Miguel Arias Cañete, conform programului oficial.

 

La Bruxelles va merge si ministrul de Finante, Viorel Stefan, care va fi primit marti de Katainen. Marti, la Bruxelles este Consiliul ECOFIN, care reuneste ministrii de finante si economie din UE.

 

Tot marti, la Bruxelles, ministrul Agriculturii, Petre Daea, are programata o intalnire cu Vytenis Andriukaitis, comisarul european pentru sanatate si siguranta alimentara.

 

La randul sau, ministrul Cercetarii, Serban Valeca, urmeaza sa se intalneasca marti, la Bruxelles, cu Carlos Moedas, comisarul european pentru Cercetare, Stiinta si Inovare.

TAGS : ciolos ce juncker intalnire
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
5407
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22