Trump caută dovezi care să ateste ca Obama l-a spionat, dar acestea încă nu apar

E.b. | 18.03.2017

Ministerul justiției din Statele Unite a anunțat vineri că a trimis Congresului documente privind posibilitatea ca fostul președinte Barack Obama să fi ordonat spionarea succesorului său, Donald Trump, transmite Reuters.

Pe aceeași temă

 
 

 

 

O primă examinare a materialelor de la ministerul Justiției pare să indice că acestea nu conțin nicio dovadă în sprijinul acuzațiilor lui Trump, conform Reuters, preluată de Agerpres.

 

Documentele au fost trimise comisiilor pentru serviciile de informații și celor judiciare din Camera Reprezentanților și Senat, la cererea acestora, a precizat purtătoarea de cuvânt a ministerului, Sarah Isgur Flores.

 

Comisiile încearcă să afle dacă Trump a avut dreptate când a susținut că Obama a ordonat serviciilor să îi intercepteze comunicațiile, în timpul campaniei electorale de anul trecut.

 

Președintele comisiei pentru serviciile de informații din Camera Reprezentanților, congresmanul republican Devin Nunes, a declarat vineri că Departamentul Justiției "s-a conformat pe deplin" solicitărilor comisiei.

 

Potrivit Reuters, o sursă guvernamentală, a cărei identitate nu este dezvăluită, a afirmat că prima examinare a materialelor de la ministerul justiției pare să indice că acestea nu conțin nicio dovadă în sprijinul acuzațiilor lui Trump.

 

Trump a scris mesaje pe Twitter în care vorbea despre ascultarea telefoanelor sale sau a celor din Trump Tower, clădirea sa din New York care a fost folosită și ca sediu pentru campania sa electorală

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22