Cristian Busoi, ales presedinte al PNL Bucuresti. El a fost singurul candidat VIDEO

E.b. | 08.04.2017

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a fost ales în funcţia de lider al organizaţiei cu 647 de voturi, el neavând contracandidat. Petru cele patru funcţii de prim-vicepreşedinte şi vicepreşedinte s-au inscrise în cursă doar cinci candidaţi.

Pe aceeași temă

 

 

UPDATE: Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a fost ales în funcţia de lider al organizaţiei cu 647 de voturi, el neavând contracandidat. Buşoi le-a mulţumit celor aproximativ 100 de liberali rămaşi la reuniune, majoritatea plecând după ce şi-au exprimat votul.

”Am avut 726 de buletine de vot. 79 dintre ele au fost anulate fiindcă nu s-a făcut procedura de vot corespunzătoare şi avem 647 de voturi valabil exprimate, neanulate, toate pentru candidatura domnului Cristian Buşoi. Deci domnul Cristian Buşoi - vechiul şi noul preşedinte al PNL Bucureşti, pe care îl felicităm”, a anunţat prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu, conform News.ro.

 

 

Buşoi a ocupa aceasta functie de 10 luni, ca interimar. 

 

 Actualul lider al PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, este candidatul unic la alegerile de sâmbătă pentru şefia celei mai mari organizaţii a partidului, însă el în calcul inclusiv candidatura la preşedinţia PNL la congresul din 17 iunie.

 

Petru cele patru funcţii de prim-vicepreşedinte şi vicepreşedinte s-au inscrise în cursă doar cinci candidaţi. 

 

Intr-un interviu pentru HotNews, Busoi a prezentat echipa de prim-vicepresedinti si vicepresedinti pe care o va propune sambata in filiala si explica de ce nu a facut un pas inapoi dupa ce filiala pe care o conduce a obtinut un rezultat foarte slab in alegerile parlamentare - 12%
Busoi considera ca rezultatul slab inregistrat de PNL la parlamentare are doua cauze - pe de o parte, lipsa unui program propriu de guvernare, pe langa Platforma Romania 100, si faptul ca nu a fost criticat programul "populist" al PSD, iar pe de alta parte, faptul ca nu au reusit sa il convinga pe Dacian Ciolos sa fie mai implicat in campanie

 

Cristian Busoi: Candidez pentru prima data la sefia PNL Bucuresti dar intr-adevar vin dupa o perioada scurta dar foarte intensa de aproape 10 luni de zile in care am fost presedinte interimar. Dupa alegerile locale cand Catalin Predoiu si-a depus demisia in urma rezultatului la alegerile pentru primaria Generala a existat o perioada de reflectia iar la o luna si jumatate cei doi copresedinti la acea vreme, doamna Gorghiu si dl Blaga, mi-au propus sa preiau interimar functia de presedinte al PNL Bucuresti pana dupa alegerile parlamentare.

 

 

 

 

 

 

CITESTE TOT ARTICOLUL

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22