Polemică de nivel înalt. Dragnea vs guvernatorul Deltei: nu toate știucile se pupă

Dora Vulcan | 10.04.2017

Dragnea este supărat pe declarațiile guvernatorului Deltei care-i reproșează liderului PSD că s-a pozat cu trofeele din Deltă în loc să le pupe și să le elibereze.

Pe aceeași temă

Dragnea le-a explicat jurnaliștilor că nu e așa: nu se pupă chiar toate știucile pe care le pescuiești ci doar prima captură. Și a completat mândru: aceea a fost cu mulți ani în urmă.  

 

 

În plină și gravă, pentru națiune, conferință de presă despre amânarea Legii salarizării unitare a bugetarilor, Dragnea dă replică unei declarații ce nu putea rămâne netaxată. El îi răspunde, astfel, guvernatorului Deltei care i-a criticat - pe el și pe Grindeanu - că s-au împăunat cu capturile lor din Deltă în loc să le pupe în bot și să le elibereze. Ca să dea pildă națiunii de la înălțimea funcției lor, pentru ca și poporul să afle ce înseamnă acela comportament sportiv.

Subtil și romanțios, ca un demn practicant de pescuit sportiv, Dragnea explică cum trebuie procedat cu știuca și cu capturile. Și explică cum e cu pupăturile pentru știuci: nu se dau așa chiar pentru toate știucile...

 

 

 

 Declaratiile sale vin dupa criticile pe care guvernatorul Deltei, Grigore Baboianu, i le-a adus lui și premierului Grindeanu pe care i-a mustrat că, în loc să practice pescuitul sportiv, s-au apucat să se împăuneze cu zecile de stiuci capturate in Delta.  

 

 

“Ar fi putut să arate captura, să o pupe și să îi dea drumul! ‘’ a declarat șeful Rezervației la emisiunea Lumea Europa FM.

 

 

La sfârșitul lunii martie, cu doar câteva zile înainte de începerea perioadei de prohibiție, cei doi lideri s-au fotografiat cu știucile uriașe pescuite în Deltă. 

 

 

 „-Domnul premier și domnul președinte al partidului (n.r. PSD) au avut acele permise de intrare în Delta Dunării. M-aș fi bucurat dacă cei doi sau unul din ei arătând o știucă de dimensiunile… este un trofeu! Nu poți să-l lași să moară! Ar fi putut demonstrativ, să o arate, să o pupe, să-i dea drumul în apă. Să zică: ”Domnule, așa faceți în Delta Dunării!” Da, cu siguranță, la următoarea descindere, un alt guvernator va putea să arate un astfel de exemplu din partea…

 

-De ce spuneți ”un alt guvernator”?

 

 

-Păi dacă dacă dau astfel de exemple…..”, a încheiat cu subînțeles guvernatorul, lăsând să se creadă că va fi schimbat pentru curajoasa sa declarație.

 

 

Guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a refuzat să spună unde anume au făcut premierul Sorin Grindeanu și  liderul PSD capturile impresionante.

 

 

 

Replica lui Dragnea

 

 

"Nu orice stiuca pe care o prinzi trebuie sa o pupi. Se zice ca trebuie sa pupi prima stiuca. Care la mine a fost acum multi ani", este replica liderului PSD, care a dat asigurări că el, de fapt, nici nu capturează pești.

 

 

Ba, chiar s-a enervat: "De unde stie acest om ca eu am pescuit in Delta atunci?", a replicat Dragnea în plină conferință despre amânarea Legii salarizării unitare a bugetarilor.

 

 

"A auzit cumva ca va fi schimbat? L-a pacalit cineva ca va fi schimbat si e nervos?", s-a întrebat Dragnea cu subînțeles.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22