Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Boris Johnson la G7: Discutăm posibilitatea unor sancțiuni suplimentare la adresa Rusiei
Dora Vulcan - - - -
2017-04-11
International
1

Miniștrii de Externe din G7 încearcă să ajungă la o poziție comună față de criza din Siria înainte ca Rex Tillerson să plece spre Moscova. Ministrul britanic de Externe Boris Johnson a cerut Moscovei să nu-l mai ajute militar pe Bashar Al-Assad, despre care spune că, în prezent, este un lider toxic.

 

 

 

 

 Șeful diplomației britanice, Boris Johnson, susține că atacul aerian american din Siria "a schimbat jocul". De aceea, miniștrii de Externe din Grupul celor șapte națiuni puternic industrializate s-au întâlnit în Italia, în căutarea unei soluții care să pună presiune asupra Rusiei ca să rupă orice legătură cu președintele sirian Bashar Al-Assad, transmite Reuters.

 

 

 

Statele Unite au impus deja, din proprie iniţiativă, unele sancţiuni, dar, cu siguranţă, vom discuta posibilitatea unor sancțiuni suplimentare. În mod cert, unii dintre responsabilii militari ruşi şi sirieni, care coordonează acţiunile militare siriene, sunt contaminaţi de comportamentul îngrozitor al regimului Assad, a declarat ministrul britanic de Externe, Boris Johnson.

 

 

 

Boris Johnson este de părere că sprijinul pentru președintele sirian a intoxicat reputația Rusiei și a sugerat că ar putea fi aplicate sancțiuni în cazul în care Moscova refuză să-și schimbe politica.

 

 

 

Declarațiile ministrului britanic urmează apelului făcut duminică de Casa Albă, care a cerut plecarea liderului sirian de la putere.

TAGS :
Comentarii
flo 2017-04-13
Boris Johnson - idiotul asta a facut atata rau tarii lui si in general europei incat ar trebui bagat la parnaie pe viata.
Total 1 comments.
Mai multe din International
1695
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22