Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ford recrutează sute de oameni la Craiova
U.L. - - - -
2017-04-14
Unde Lucram
0

Fabrica operată de producătorul auto american Ford în inima Olteniei plănuiește să angajeze anul acesta un număr de 976 de persoane care să sprijine noua linie de producție a modelului Ford EcoSport.

Producția modelului este programată a începe în toamnă și va necesita o investiție de până la 200 de milioane de euro. Modelul produs în România va fi exportat în întreaga Europă, cu excepția Rusiei. În prezent, uzina Ford de la Craiova produce modelul B-Max, dar și motorul de 1.0l EcoBoost.

Pozițiile pentru care Ford caută personal sunt operatori de bază și calificați. Ford va face selecția personalului prin intermediul agenției de recrutare de personal Manpower.

Procesul de recrutare a început deja și se va desfășura până la finalul lunii iulie. Va urma apoi „un program de formare specific pentru a înțelege Sistemul Global de Producție Ford, precum și rolurile pe care le vor avea în pregătirea lansării viitorului EcoSport”, potrivit Marinei Babară, directorul de resurse umane al Ford România.

“Noile posturi merg în paralel cu transformarea uzinei noastre, operațiune care a debutat în cursul iernii trecute cu scopul de a sprijini producția viitorului Ford EcoSport” a declarat în comunicatul de presă John Oldham, președintele Ford România.

Pentru Ford lucrează la Craiova în prezent 2175 de oameni. Alături de cei 976 de noi angajați vor lucra și 220 de roboți noi care vor fi folosiți în secțiile de Vopsitorie, Montaj General și Caroserie.

Dacă lucrați deja pentru Ford România, ne puteți împărtăși experiența pe pagina dedicată acestui angajator.

 

Articol preluat de pe undelucram.ro

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Unde Lucram
1644
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22