Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Fitbit începe angajările în București
U.L. - - - -
2017-04-14
Unde Lucram
0

Producătorul american de gadget-uri Fitbit a anunțat săptămâna aceasta că va începe procesul de selecție pentru noile posturi pe care le va avea disponibile în București, Potrivit ZF, în următorii cinci ani compania va adăuga până la 200 de persoane ștatului său de plată. În prezent, la sediul din București lucrează aproximativ 40 de persoane.

 

Pozițiile pentru care cei interesați ar putea aplica sunt mai degrabă în domeniul cercetării și nu în producție, fiind nevoie în special de ingineri de software, designeri și testeri. Pe site-ul Fitbit este afișat necesarul de personal pentru România , iar lista pozițiilor disponibile o puteți găsi aici.

 

Intrarea Fitbit pe piața din România s-a făcut la începutul acestui an prin preluarea start-up-ului româno-britanic Vector Watch. Conform Start Up, Fitbit ar fi plătit pentru producătorul local de ceasuri inteligente, lansat in 2013, o sumă de aproximativ 15 milioane de dolari.

 

Produsul care a adus compania românească în atenția gigantului american a fost smartwatch-ul cu o autonomie a bateriei de 30 de zile.

 

Fitbit a fost fondată în 2007, axându-se pe producția de wearable tech: brățări și ceasuri inteligente.  De la începutul anului trecut, Fitbit s-a lansat intr-o campanie de achiziții a unor companii mai mici dar cu potențial. În noiembrie 2016 a început procesul de înglobare a Pebble, un producător de smartwatch-uri lansat pe Kickstarter.

 

Articol preluat de pe undelucram.ro

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Unde Lucram
1823
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22