Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Campionatul de Management Lidl
U.L. - - - -
2017-04-14
Unde Lucram
0

Dacă te afli la final de carieră studențească și nu știi încotro să o apuci, profesional vorbind, compania germană Lidl s-a gândit că poate ai fi interesat de o carieră în retail. Prin urmare, indiferent dacă urmează să termini cursurile vreunei facultăți, sau dacă ai absolvit deja, acum ai șansa să te înscrii pe listele departamentului HR de la Lidl.

 

Compania va organiza pe 24 aprilie la Politehnică, apoi, pe 27 aprilie, la Universitatea Tehnică de Construcții workshop-uri care se vor a fi începutul unui „program complex de formare sistematica si practica” ce va culmina pe 1 octombrie 2017 cu startul a ceea ce Lidl numește Campionatul de Management. Workshop-urile vor fi organizate cu sprijinul Hipo.ro.

 

Dacă răspunzi cerințelor companiei, iar mai apoi supraviețuiești cumva celor 18 luni de Campionat de Management, vei putea intra în următoarea etapă, așa zisul Assesment Center. Ulterior poți deveni angajat Lidl. Toate aceste etape vor fi remunerate cu salarii peste medie, promite retailerul, dar și cu sprijinul unui Mentor care să te îndrume pe parcursul internship-ului.

 

Dacă ești interesat de workshop-urile Lidl, te poți înscrie aici pentru evenimentul de pe 24 aprilie sau aici pentru cel de pe 27. Mai multe detalii despre Campionatul de Management poți găsi urmând acest link.

 

Artticol preluat de pe undelucram.ro

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Unde Lucram
2790
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22