Cristian Ghinea îl critică din nou pe Nicuşor Dan, liderul USR: A ars punţi de comunicare

E.b. | 18.04.2017

Deputatul USR Cristian Ghinea îl critică pe Nicuşor Dan, liderul formaţiunii politice, pentru atacurile sale de pe Facebook la adresa unor membri de partid care au contestat modul în care sunt organizate alegerile interne.

Pe aceeași temă

 
 

 

El afirmă că  acesta este un "trist mod de a comunica şi dezbate" în partid.

 

 

Nicusor Dan a ars punti de comunicare interne atacand pe Facebook complet gratuit. Trist mod de a "comunica" si "dezbate"
 

Am spus adevarul si orice usr-ist poate vedea asta.
 

Conducerea va trebui sa se obisnuiasca ca USR e altfel de partid, scrie Cristian Ghinea, pe Facebook.

 

 

Fostul ministru face aceste afirmaţii distribuind o postare a altui coleg de partid, deputatul Adrian Prisnel, care la rândul său critică modul în care conducerea USR pregăteşte alegerile interne.

 

 

Recent, Cristian Ghinea a spus: „Sunt foarte mulţi oameni în partid care mă îndeamnă să candidez. Dacă se continuă stilul ăsta de non-dialog, atunci Nicuşor Dan va avea un contracandidat foarte serios la preşedinţia partidului”.

 


Şi deputatul Tudor Benga a scris, joi, pe Facebook, că există riscul ca membrii USR să fie divizaţi după Congres în condiţiile în care, cu o lună înaintea desfăşurării acestuia, nu se cuoaşte configuraţia viitoarei structuri de conducere şi nici sistemul de vot care va fi folosit. Benga îi răspunde astfel preşedintelui USR Nicuşor Dan care l-a acuzat pe el şi pe Cristian Ghinea că propagă informaţii false legate de situaţia USR, semn că ”apropierea Congresului USR începe să ne ia uşor minţile”.

 

Nicuşor Dan, liderul USR, a spus că apropierea Congresului Uniunii Salvaţi România începe „să le ia uşor minţile” membrilor, campania internă fiind legitimă, dar „nu este în regulă când se bazează pe informaţii false transmise în spatiul public”. Deputatul a făcut referire la afirmaţiile lui Tudor Benga şi ale lui Cristian Ghinea pe care le cataloghează ca fiind „neadevărate”, în condiţiile în care a existat o dezbatere asupra viitorului partidului.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22