Destinatiile exotice ale lui Dragnea in vacanta de Paste. El spune ca a fost la pescuit

E.b. | 20.04.2017

Liviu Dragnea, presedintele PSD s-a imbarcat miercuri dupa-amiaza, la Doha, capitala emiratului Qatar, intr-o aeronava Qatar Airways, cu destinatia Bucuresti, unde a aterizat miercuri seara, scrie Adevarul, care publica si poze cu Dragnea in avion.

Pe aceeași temă

 

 

Liviu Dragnea nu a dorit joi sa precizeze unde si-a facut vacanta de Paste, afirmand, la intrebarile ziaristilor, ca a fost la "pescuit oceanic"

 


Potrivit sursei citate, informatia a fost furnizata de un roman aflat si el in acelasi avion. Liviu Dragnea, care a calatorit la clasa economic, a fost insotit in vacanta de partenera sa de viata, Irina Tanase, mai scrie Adevarul

 

 

HotNews a scris saptamana trecuta ca liderul PSD a plecat inca de luni, 10 aprilie, din Romania cu o cursa Qatar Airways spre o destinatie exotica pentru a-si petrece vacanta de Paste.

 

Liderul PSD a explicat luni, 10 aprilie, de ce a fost amanata cu o saptamana depunerea legii salarizarii unice la Parlament, dupa care nu a mai avut aparitii publice. 

 

Potrivit unor surse, Liviu Dragnea nu ar fi ramas in Qatar, unde s-a aflat doar in tranzit. 

 

Alte surse sustin ca liderul PSD si-ar petrece vacanta in Maldive, celebrele insule din Oceanul Indian, dar este posibil sa fi ales orice alta destinatie exotica. Una din destinatiile preferate de vacanta ale liderului PSD este Brazilia

 

Potrivit Adevarul, joi dimineata, presedintele Camerei Deputatilor are programata o intrevedere, la Bucuresti, cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.  

 

 

 

 

 

 

"La pescuit"

 

 

 

Intrebat de ziaristi unde a fost in vacata, Dragnea a raspuns: "La pescuit". Ziaristii au insistat si l-au intrebat unde anume.

 

"Nu o sa va spun unde", a replicat seful PSD, argumentand ca "cei care sunt sustinuti financiar in mod serios sa ma urmareasca zi si noapte cred ca trebuie sa munceasca pentru acei bani", conform HotNews,
 

In plus, a sustinut el, nu doreste ca persoanele cu care merge in vacanta sa se trezeasca in "aceeasi situatie jenanta sa mearga peste ei nu stiu ce investigatori".

 

Liviu Dragnea a spus insa ca a avut parte de "o captura mare", in conditiile in care "pescuitul oceanic e total diferit".
 

"Cand am fost undeva nu am ascuns, dar de ce trebuie sa fie asta un mare eveniment?", s-a mai intrebat Dragnea.
 

Intrebat insistent de ziaristi cum explica fotografiile publicate de Adevarul cu el in Doha, Dragnea a spus ca "am făcut foarte multe poze în aeroport în Doha cu români care au venit să facem poze şi o să fac în continuare. Nu cred că este o infracţiune, deocamdată".

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22