Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Grindeanu își ceartă miniștrii care-și ”dau cu părerea” la ce nu se pricep. Campioană, Olguța
Dora Vulcan - - - -
2017-04-20
Actualitate Interna
0

Premierul Sorin Grindeanu le-a cerut joi membrilor Cabinetului să nu mai facă declarații pe temele care țin de alte portofolii decât cele pe care le gestionează. Grindeanu s-a referit la impozitul pe gospodărie, subiect despre care, potrivit acestuia, "foarte puțini miniștri nu și-au dat cu părerea".

 

 

 

 

 "Pe (...) mult discutatul impozit pe gospodărie, am văzut că există o întreagă efervescență pe acest subiect. Toată lumea merge la televizor și își dă cu părerea fără a avea, până în acest moment, un proiect clar, concis. Sunt discuții la Ministerul Finanțelor, sunt foarte multe discuții. Astea sunt lucruri premergătoare. Până când nu vom ajunge la ceea ce am spus că vom face și până când nu avem un draf final, v-aș ruga să vă abțineți", a spus Grindeanu, la începutul ședinței de Guvern, citat de Agerpres.

 

 

 

El a spus că singurul care poate să vorbească în numele Executivului pe acest subiect este ministrul Finanțelor.

 

 

 

"Am văzut foarte puțini dintre dumneavoastră care să nu își dea cu părerea despre acest subiect și despre altele. Fiecare să își gestioneze domeniul pe care îl are", le-a transmis premierul miniștrilor.

 

 

 

 

Hotnews remarcă faptul că, pana la acest moment, singurul ministru care a comunicat in dese randuri pe acest proiect e ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

TAGS : executiv grindeanu atentionare cabinet declaratii
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2174
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22