Scandal între Dragnea şi Grindeanu. Liderul PSD ar vrea să negocieze contractele Armatei

E.b. | 21.04.2017

S-ar fi declanşat un scandal uriaș între Dragnea și Grindeanu în legătură cu anumite contracte ale Armatei. Dragnea vrea să fie parte „activă” la negocierile cu marii furnizori, în special americani, conform comisarul.ro

Pe aceeași temă

 

 

 

Premierul Sorin Grindeanu i-ar fi spus lui Liviu Dragnea, liderul PSD, că nu vrea să facă pușcărie, afirmând că preferă să demisioneze dacă așa stau lucrurile. Cearta a avut loc după ce Gabriel Leș, ministrul Apărării, și-a făcut curaj și i-a mărturisit lui Grindeanu o întâlnire cu Dragnea și ce i-a cerut acesta, scrie comisarul.ro

 

Nu este întâmplător că Dragnea, care ar dori să obțină protecția marelui lobby militar de la Washington pentru rezolvarea problemelor penale din România, a avut joi o ieșire fără precedent,  la Antena3, la adresa lui Nicolae Ciucă, șefului Marelui Stat Major. 

 

Ciucă tocmai anunțase joi la prânz, într-o conferință de presă, că România va demara procedurile pentru achiziționarea sistemului de rachete Patriot! Mai mult, extrem de amenințător, Dragnea l-a atacat și pe ministrul Apărării, Gabriel Leș!

 

Să nu uităm, în urma „indicațiilor” lui Dragnea negocierile cu olandezii și germanii pentru achiziția de tehnică militară au fost blocate deja!

 

Liviu Dragnea, a declarat joi, la Antena3, că nu i-a plăcut afirmaţia şefului Statului Major General, Nicolae Ciucă, potrivit căreia România are în plan achiziţionarea de rachete Patriot, aşteptându-se de la general la „foarte multă rigoare”, având în vedere funcţia pe care o deţine, şi a explicat că nu au fost încă finalizate „procedurile parlamentare”.

 

Ce nu mi-a plăcut astăzi (joi) a fost declaraţia, nu ştiu dacă a fost astăzi sau ieri, declaraţia şefului Statului Major (generalul Nicolae Ciucă) care a anunţat deja că va achiziţiona rachete Patriot. Păi au finalizat procedurile? Nu e bine să aştept derularea procedurilor totuşi? E şeful Statului Major şi mă aştept la foarte multă rigoare. Poate şi ministrul Apărării se gândeşte la asta tot timpul acolo, prin minister. Mai puţine declaraţii şi mai multă acţiune cred că este mai bine”, a precizat Liviu Dragnea, la Antena3.

 

România are în plan achiziţionarea de rachete Patriot, a anunţat, joi, la Smârdan, şeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă.

 

Ciucă a răspuns unei întrebări referitoare la planul de achiziţii al Ministerului Apărării Naţionale în acest an. Însă nu a făcut precizări legate de numărul rachetelor care ar urma să fie cumpărate, şi nici nu a oferit alte detalii legate de achiziţie.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22