Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Tăriceanu, iritat de întrebările despre conflictul cu Daniel Constantin: altă întrebare
Dora Vulcan - - - -
2017-04-21
Actualitate Interna
0

Calin Popescu-Tariceanu, cel mai probabil viitorul președinte unic al ALDE după congresul de sambata, s-a aratat deranjat vineri de intrebarile jurnalistilor pe tema contestarii la tribunal a organizarii Congresului precum si pe tema inca liderului Daniel Constantin, remarcă Hotnews.ro.

 

 

 

 

 Tariceanu a fost intrebat ce se va intampla cu deciziile luate de Congres avand in vedere ca este in derulare procesul privind contestarea formulata in instanta de Daniel Constantin privind convocarea congresului.

 

 

 

"Partidul este inregistrat, in buna ordine, congresul actual nu decide asupra crearii unui partid nou. Am hotarat o serie de modificari la statut pe care congresul le va adopta sau nu si in functie de aceste modificari se vor desfasura alegerile pnetru functiile de conducere asa cum se intampla la orice partid" a spus Tariceanu.

 

 

 

"Va rog, haideti... Nu va imaginati ca alegerile intr-un partid sunt decise de instanta. Alegerile in partid sunt decise de delegatii la congres. Da? Gata, alta intrebare", a continuat el vizibil iritat atunci cand jurnalistii au insistat pe subiect.

 

 

"Noi avem un congres politic. Orice congres politic al unui partid se refera la lucrurile importante care sunt cele politice. In cazul in care exista modificari statutare, tot congresul le adopta si asa am procedat si noi. Daca aveti alte intrebari. Altceva nu mai comentez" a completat el, citat de News.ro.

 

 

 

Tariceanu a fost intrebat apoi si despre Daniel Constantin si despre postarea acestuia pe Facebook.

 

 

 

"Ramane simplu membru", a precizat Tariceanu, adaugand ca nu Congresul se ocupa cu excluderi. Nu ma intereseaza acest subiect", a incheiat el.

 

 

 

Congresul ALDE incepe vineri, la Parlament, cand se vor vota modificari la statut, urmand ca sambata sa se aleaga conducerea. Pana acum, Tariceanu este singurul candidat la functia de presedinte.

TAGS : alde tariceanu congres iritare
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1437
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22