Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Filialele PNL din Ardeal nu-l susțin pe Bușoi dar îl susțin pe Orban. Bolojan, nehotărât
Dora Vulcan - - - -
2017-04-21
Actualitate Interna
0

In cazul in care primarul Oradiei nu decide să candideze la conducerea PNL, filialele din Ardeal il vor sustine pe Ludovic Orban. O decizie clara luata in sedinta de vineri a fost cea de a nu-l sustine pe Cristian Busoi, liderul PNL Bucuresti, vazut ca reprezentant al "cooperativei" din PNL.

 

 

 

 

Desi sustinut puternic de o parte dintre colegi, primarul municipiului Oradea Ilie Bolojan amana luarea unei decizii in privinta propriei candidaturi, urmand ca miercuri sa isi anunte colegii, au precizat surse din partid pentru HotNews.ro.

 

 

 

In cazul in care acesta nu va candida, filialele din Ardeal il vor sustine pe Ludovic Orban. O decizie clara luata in sedinta de vineri a fost de a nu il sustine pe Cristian Busoi, liderul PNL Bucuresti, vazut ca reprezentant al "cooperativei" din PNL,  

 

 

Potrivit surselor citate, decizia impotriva lui Busoi a fost aproape unanima, presedintele interimar Raluca Turcan fiind singura care nu s-a pronuntat.

 

 

 

Intalnirea a fost convocata la propunerea fostilor lideri Alina Gorghiu si Vasile Blaga.

 

 

 

Bolojan va lua o decizie dupa o sedinta a filialei judetene de miercuri, insa apropiatii acestuia sustin ca sunt sanse mici ca acesta sa candideze, un motiv fiind acela ca nu doreste sa renunte la functia de primar.

 

 

 

Spirjinul Ardealului, pentru Orban vine de la filialele cu scorurile cele mai mare in alegeri si mai multi alesi locali:

  • Mircea Hava (Alba Iulia),
  • Ilie Bolojan (Oradea),
  • Emil Boc (Cluj),
  • Nicolae Robu (Timisoara) 

 

 

 

A existat si discutia unei sustineri pentru o candidatura din randul filialelor cu performante in alegeri.

 

 

 

Orban nu a fost prezent la sedinta de la Cluj, insa a fost prezent Catalin Predoiu, celalalt candidat anuntat oficial pana acum.

 

 

 

Pe langa Cristian Busoi este vehiculat si numele Ralucai Turcan, insa aceasta a declarat in mai multe randuri ca nu intentioneaza sa candideze.

TAGS : pnl alegeri candidaturi ardeal busoi orban bolojan
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
4384
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22