Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Raluca Turcan: PNL a fost praf. Nu era mai mai breaz la guvernare VIDEO
E.B. - - - -
2017-04-23
Actualitate Interna
0

PNL „nu ar fi fost mai breaz" la guvernare decât partidele care sunt acum la putere, a declarat Raluca Turcan, președintele interimar al formaţiunii.


  

Ea a criticat rezultatele obţinute la alegeri şi a avertizat că partidul trebuie să îşi înţeleagă şi să îşi asume greşelile, ca să nu mai ajungă în situaţia de a plânge după încă un eşec.

 

„Imediat ce am fost aleasă în funcţie, am comandat un raport profesionist pentru a înţelege ce s-a întâmplat cu PNL. Concluzia acestui raport a fost că, în pofida unor rezultate foarte bune, Partidul Naţional Liberal a fost praf. După acel praf obţinut la parlamentare, riscăm să nu fi înţeles unde am greşit şi să repetăm erorile în unele locuri. Gândiţi-vă că am fi ajuns la guvernare cu acest partid care scârţâie din toate încheieturile.

 

Credeţi sincer că PNL ar fi fost mai breaz la guvernare decât cei de acum? Mie mi-e teamă că în unele locuri nu şi asta pentru că am fost în trecut fără fermitate, fără consecvenţă, fără o poziţie clară asumată, fără decizii care sa fie urmate indiferent de ultimele persoane care sună pentru a le influenţa”, a spus Raluca Turcan, la Cluj, unde s-a desfăşurat Consiliul de coordonare judeţeană al PNL Cluj,  conform Digi24.

 

.

 

PNL a rămas fără conducere după rezultatul slab de la alegerile parlamentare şi se pregăteşte să îşi aleagă noii lideri.

 

 

TAGS : Raluca Turcan PNL praf guvenare breaz PSD putere raport
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1546
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22