Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI
DAN PERJOVSCHI - - - -
2017-04-25
Vis a vis
1

Nu-mi puteam explica vulgaritatea, egoismul şi rasismul unora dintre concetăţenii comentatori ai textului meu despre viaţa romilor din Pata Rât.

Asta până când, peste week-end, a apărut„al nostru“ model, generalul Ilie Năstase.

TAGS :
Comentarii
lmihai 2017-04-27
D-le Perjovschi pe spinarea acestor oameni s-au furat bani seriosi, institutiile statului nu au facut absolut nimic, nu cred ca realizati cati bani din proiecte europene- UNICEF, POSDRU, s-au furat! Uitati-va la Paun si Voicu, ce li se imputa de DNA este o picatura pe langa sumele fabuloase fraudate, in fiecare inspectorat scolar exista un departament pt copii romi, cred ca 1% dintre copii cu adevarat valorosi sunt sustinuti. Am avut o eleva exceptionala din aceasta comunitate care nu a fost in nici un fel ajutata de aceea parintii nici nu vor sa auda de ei, o tin in liceu cum pot ei, evident fetita are bursa dar cate nu mai trebuiesc, binenteles mai sunt oameni anonimi care ii sunt alaturi.
daca ar fi un interes cat de nimic pt. a-i instrui pe acesti copii, viitorul acestor comunitati pe termen lung s-ar putea schimba radical, dar sincer, nu cred ca se vrea in plus inca mai exista indivizi de celor care au scris comentarii.
Total 1 comments.
Recomandari
4168
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22