Predoiu: Votul din Comisia juridică - scandalos; sfidarea intereselor vitale ale României

E.b. | 04.05.2017

Cătălin Predoiu, prim-vicepreședintele PNL, a criticat decizia Comisiei juridice din Senat cu privire la grațierea unor fapte de corupție.

Pe aceeași temă

  

 

Dincolo de imoralitatea scandaloasă a votului, rămâne o stupefiantă lipsă de logică a PSD: cum să susții ridicarea MCV grațiind fapte de corupție?! E o sfidare directă a unor interese vitale ale României, care țin de păstrarea unei legături puternice cu Uniunea Europeană. Parlamentul pare captiv celor care au devalizat sistematic banul public 27 de ani la rând, a scris Cătalin Predoiu pe pagina sa Facebook.

 

 

Senatorii juriști au votat miercuri un amendament prin care se grațiază faptele de corupție precum luarea de mită, darea de mită, traficul de influență.

 

Senatorul PMP Traian Băsescu a propus să fie grațiată luarea de mită, explicând că mulți oameni politici sunt acuzați atât de această infracțiune, cât și de cea de abuz în serviciu pentru fapte săvârșite în campanii electorale, "când toate partidele s-au finanțat ilegal".

 

Senatorul PNL Daniel Fenechiu a precizat, în replică, faptul că liberalii nu vor susține "un amendament privind grațierea niciunei fapte de corupție". Nici reprezentantul USR George Dircă nu a fost de acord cu grațierea faptelor de corupție. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22