Camera Deputaţilor: Licitaţie de un milion € pentru maşini, dintre care 3 limuzine de lux

E.b. | 05.05.2017

Camera Deputaţilor a lansat o licitaţie deschisă, prin SEAP, pentru a cumpăra maşini pentru Adunarea Parlamentară a NATO, care va avea loc în luna octombrie la Bucureşti.

Pe aceeași temă

 

 

Valoarea estimată a contractului este de peste un milion de euro. Este vorba în special despre limuzine de culoare negru metalizat, trei dintre acestea fiind de lux, de 4000 cc, cu tapiţerie din piele, scaune încălzite, temperatură reglabilă individual, măsuţe pliabile, suport de pahare, cutie frigorifică, geamuri spate şi lunetă fumurii cu jaluzele, dispozitiv de generare a unei reţele WI-FI hotspot, suporţi de steag pe părţile laterale ale maşinii, conform News.ro.

 

Conform anunţului publicat pe SEAP, licitaţia vizează achiziţia a 25 de autoturisme, împărţite pe 3 loturi: autoturisme de protocol (3 bucăţi), autoturisme pentru delegaţii (19 bucăţi) şi autoturisme pentru transportul a mai puţin de zece persoane (3 bucăţi).

 

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, după criteriul preţului cel mai scăzut, valoarea estimată fiind de 4.745.378 lei fără TVA. Ofertele pot fi depuse până în 29 mai.

 

În caietul de sarcini se precizează că pentru lotul 1, de trei autoturisme, specificaţiile sunt, între altele: 4000 cc, Euro 6, tracţiune integrală, limuzină - berlină în 3 volume, cu 4 uşi, 4 locuri, vopsea neagră metalizată, tapiţerie din piele compatibilă cu nuanţa caroseriei, airbag-uri, sistem automatizat de climatizare, scaune individuale pentru locurile din spate, încălzite şi ventilate, măsuţă pliabilă pentru locurile din spate, suport de pahare, cutie frigorifică, lumini individuale pentru citit, parbriz, lunetă şi geamuri duble antiacustice şi antireflex, cu confort climatic sporit, lunetă şi geamuri laterale fumurii, cu jaluzele, dispozitiv de generare a unei reţele WI-FI hotspot, suporţi de steag pe părţile laterale ale maşinii.

 

Lotul 2 va cuprinde 19 lumuzine - berlină în 3 volume, de 1800 cc, Euro 6, tracţiune integrală, cinci locuri, vopsea neagră metalizată, tapiţerie textilă compatibilă cu nuanţa caroseriei, airbag-uri, instalaţie automată de climatizare, lunetă şi geamuri laterale fumurii.

 

Pentru lotul 3 sunt necesare 3 autoturisme Van monovolum, de 2000 cmc, Euro 6, tracţiune integrală, 6 locuri, vopsea gri închis metalizată, tapiţerie scaune din piele, airbag-uri, instalaţie automată de climatizare, prize de 12 V, priză 220 V, incinte acustice pentru spaţiul pentru pasageri, lumini ambientale şi de citit, uşi culisante latelare cu acţionare electrică, scaune individuale pentru pasageri, cu încălzire şi posibilitate de întoarcere la 180 de grade, masă pliabilă culisantă pe şine în spaţiul pentru pasageri, suporţi pahare, cutie frigorifică, mochetă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22