Sancțiuni la Direcția de Permise Ilfov în cazul Dan Șova, după ce acesta a intrat în față

Dora Vulcan | 09.05.2017

Doi angajați ai Direcției de Permise Ilfov au fost sancționați, astăzi, pentru că i-au permis lui Dan Șova să sară rândul la reînnoirea permisului. Cei doi au s-au ales cu o mustrare scrisă și cu reducerea cu 5% a salariului pe două luni, transmite Digi 24.

Pe aceeași temă

 

 

 

 În aprilie, un deputat USR a relatat că Dan Șova a intrat „pe pile” să-și înnoiască permisul la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

 

 

 

„Este o zi normală de joi în care merg să-mi schimb permisul auto ce va expira în această lună. Pare destul de aerisit; semn bun îmi zic, după scandalul cu Tăriceanu, cei de la Poliție, au luat măsurile necesare pentru a fluidiza cererile. După ce plătesc taxa la un ghișeu unde sunt lipite zeci de foi printate pe un perete, iau un bon de ordine și mă așez la coadă. Aveam 5 persoane în față, 2 ghișee erau funcționale. Așadar un timp de așteptare foarte mic. Deodată surprind o scenă care îmi taie răsuflarea: un domn care presupun că e un angajat la DRCPIV îl bagă scurt în față pe cineva venit de curând. Încerc să îmi amintesc fața teribil de cunoscută a VIP-ului, apoi dintr-o dată mă luminez: Dan Șova, chiar el! La ieșirea lui din cabină nu apuc să-i fac o poză înainte să-și pună foarte rapid ochelarii de soare la ochi, omul e versat”, a scris deputatul USR Cornel Zainea pe Facebook.

 

 

 

În replică, Dan Șova a declarat că pur și simplu a nimerit la un ghişeu la care nu era coadă. „În ziua în care am fost acolo, am intrat pe uşa principală şi m-am dus la un ghişeu la care nu se afla nici măcar o persoană, un ghişeu gol. Cel care a scris - şi a scris... nu ştiu cine a scris - solicitaţi-i o poză cu o persoană la coadă în faţa căreia m-am băgat”, a spus Dan Șova.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22