Dacian Cioloș și-a lansat ONG-ul Platforma România 100: „Facem lucrurile ardelenește, temeinic”

G.m. | 10.05.2017

Fostul premier Dacian Cioloş a anunțat, miercuri, 10 mai, că își lansează, alături mai mulți miniștri din fostul său cabinet, ONG-ul Platforma România 100. Într-o postare pe contul personal de Facebook, Cioloș îi invită pe cei interesați să schimbe România să se înscrie în mișcarea sa.

Pe aceeași temă

Printre membrii fondatori ai ONG-ului lansat de fostul premier tehnocrat se numără Vlad Voiculescu, Dragoș Pîslaru, Dragoș Tudorache și Alin Mituta. Pe pagina platformei, la secțiunea ”Echipa”, apare și Cristian Ghinea, actual membru al USR.

 

„Dragi prieteni,

Pentru a schimba România este nevoie de o implicare cetățenească activă, masivă, de participarea cu resurse și voință a cât mai multor oameni care împărtășesc aceleași principii și care contribuie împreună la valorile și bunăstarea comunității. Credința mea este că schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Începe cu puterea, coeziunea și energia echipelor. Ca societate, sunt sigur că am depășit etapa încolonării în spatele unui lider care să fie urmat necondiționat.

 

În ultimele luni am primit mii de mesaje în care ne-ați cerut o implicare activă în viaţa publică și politică din România. V-am spus că facem lucrurile... ardelenește, le facem temeinic și, mai ales, lucrăm în echipă. Azi, mai facem un pas: vă invităm să vă înscrieți în Platforma România 100 - o mișcare cetățenească, dinamică, deschisă, un proiect pe termen lung, care va aduna și pune în valoare energiile pozitive ale țării.Vă invit să veniți alături de noi, să vă alăturați echipei Platformei Romania 100.

 

Reproducem mai jos mesajul lui Dacian Cioloș:

 

Vă invit să schimbăm România. Împreună!

https://www.ro100.ro/…/comunicate…/schimbam-romania-impreuna

De azi puteți să ne urmăriți la

www.ro100.ro
www.facebook.com/PlatformaRo100
www.twitter.com/PlatformaRo100

#Romania100 #SchimbamRomania

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22