Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Copii de gradinita, incolonaţi, ca pe vremea lui Ceausescu, pupa moaste la Voluntari
E.B. - - - -
2017-05-14
Actualitate Interna
1

Sute de copii din scolilele si gradinitele din Voluntari au fost duşi sa sarute moastele aduse in „catedrala” din oras de catre primarul Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, primarul Capitalei.

 

 

Pelerinajul copiilor a fost organizat de catre o institutie publica - Directia de Asistenta Educationala Voluntari, care se subordoneaza Primariei Voluntari. Primarul Pandele a fost foarte mandru de acest eveniment in care au fost implicati pana si copii de gradinita, distribuind pe Facebook imagini cu copii la moaste, screi comisarul.ro.

 

Cu mic cu mare, copiii din gradinite si scoli au mers si astazi la Catedrala din orasul Voluntari pentru a se inchina la Cinstitul Brau al Maicii Domnului si la Moastele Sf Cuv. Stelian”, scrie pe pagina de Facebook a Directiei de Asistenta Educationala Voluntari.

 

 

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a anuntat inca de acum o saptamana ca la „catedrala” din Voluntari vor fi aduse Cinstitul Brau al Maicii Domnului si Moastele Sfantului Stelian. Anul trecut, ea a detaliat ce „minuni” poate face braul.

 

Cinstitul Brau al Maicii Domnului, de la Manastirea Katoxenia, din Grecia, si Moastele Sfantului Stelian, ocrotitorul copiilor, vor fi aduse spre inchinare la Catedrala din Voluntari, saptamana viitoare (9-14 mai). Rugaciunea sa va fie ascultata”, a scris Firea pe pagina ei Facebook.

 

 

*************************

 

 

„Rugaciunile la Braul Maicii Domnului sunt grabnic ajutatoare pentru sanatate, depasirea greutatilor, liniste si pace sufleteasca. Si eu m-am rugat, in Grecia, la Braul Maicii Domnului, acum cativa ani, si rugaciunea mi-a fost ascultata. Acum avem o ocazie rara de a ne indrepta rugaciunea la Braul Maicii chiar pe meleagurile noastre! Sa va fie ascultata si indeplinita rugaciunea!”, scria Firea in 2016.

 

TAGS : Gabriela Firea primar Voluntari copii gradinita pupa moaste incolonati Florentin Pandele
Comentarii
Grigoraş Gherase 2017-05-15
Personajul acesta, primarul Capitalei, este total dezagreabil întradevăr, dar prin aceste comentarii ale voastre la adresa convingerilor spirituale ale oricui, nu faceți decît să vă dezvăluiți față hidoasă pe care o posedați. Ați întrebat voi pe acei copii dacă au fost aduşi cu forța la acest pelerinaj ? Convins sunt că nu, dar vă folosiți de orice pentru a lovi oriunde şi oricum. Ori asemenea poziție nu sunteți cu nimic mai buni decît aceste personaje, categoric NU!
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
14962
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22