Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Relatii tot mai reci intre Dragnea, liderul PSD, si premierul Grindeanu (surse)
E.B. - - - -
2017-05-17
Actualitate Interna
0

Relatiile dintre liderul PSD, Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu s-au racit considerabil in ultimele saptamani, conform unor surse politice si guvernamentale citate de HotNews.

 
 


Dialogul dintre cei doi este tot mai slab iar presedintele PSD crtitica des guvernul sau anumiti ministri fata de care isi declara public nemultumirea, cum este cazul ministrului justitiei, Tudorel Toader. O scena elocventa s-ar fi consumat luni, la o intalnire la care au participat premierul Grindeanu si Liviu Dragnea, liderul PSD, unde nu si-ar fi vorbit aproape doua ore, desi erau in acelasi loc.

 

Potrivit HotNews, liderii PSD si mai mai multi parlamentari s-ar fi intalnit recent la clubul Floreasca pentru a sarbatori ziua de nastere a lui Mihai Fifor, numit recent in functia de lider al senatorilor PSD. Desi Dragnea si Grindeanu s-ar fi aflat in acelasi timp la eveniment, nu si-ar fi vorbit mai bine de doua ore. La sfarsit liderul PSD i-ar fi cerut ironic premierului “sa-l primeasca intr-o audienta daca are timp”.

 

Relatiile reci dintre cei doi rezulta si din ultima iesire a liderului PSD, Liviu Dragnea, care a declarat, luni, la Antena3 ca “avem putere legislativa aproape suta la suta si o putere executiva, o putere guvernamentala intr-un procent mai mic din pacate.”

 

Pe de alta parte, PSD este nemultumit de activitatea unor ministri, pe care intentioneaza sa-i schimbe din functie. Intrebat daca este posibil sa din această vara poate sa insemne si schimbarea premierului Sorin Grindeanu, Dragnea a raspuns luni, 15 mai, in timpul unei vizite la cultivatorii de rosii: „Unde v-ati dus? Stati ca vorbeam de rosii”. 

 

TAGS : Dragnea Grindeanu relatii reci remaniere critica ministri guvern nemultumire
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1805
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22