Avocații Casei Albe fac pregătiri pentru o eventuală punere sub acuzare a lui Donald Trump

Dora Vulcan | 20.05.2017

Avocatii Casei Albe au inceput sa se documenteze cu privire la procedura de punere sub acuzare a presedintelui american Donald Trump, pentru a fi pregatiti in eventualitatea initierii unei asemenea proceduri impotriva sefului Statelor UNite ale Americii, transmite CNN.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

Oficialii prezidentiali cred ca presedintele se bucura in continuare de sprijinul aliatilor republicani, iar o procedura de punere sub acuzare nu este in acest moment pe masa discutiilor din Congres, transmite News.ro.

 

 

Chiar si democratii au incercat sa calmeze discutiile cu privire la o eventuala punere sub acuzare a presedintelui republican, care a jonglat de la un scandal la altul in ultima saptamana, incepand cu demiterea neasteptata a directorului FBI, divulgarea unor informatii secrete diplomatilor rusi invitati in Biroul Oval si publicarea unui raport a lui James Comey, in care acesta sustine ca Trump i-a cerut din februarie sa renunte la investigatia care-l vizeaza pe Michael Flynn.

 

 

Insa, avocatii administratiei s-au consultat in ultima saptamana cu mai multi experti in procedura punerii sub acuzare a presedintelui Statelor Unite.

 

Consilierul Don McGahn a pus la indoiala aceste pregatiri pentru o procedura de punere sub acuzare, sustinand ca nu ar autoriza o asemenea activitate a avocatilor de la Casa Alba.

 

Asociatii presedintelui au inceput sa discute despre angajarea unor avocati personali pentru Donald Trump.

 

Presedintele american Donald Trump a negat joi ca ar fi incercat sa intervina in investigatia FBI privind o eventuala ingerinta a Moscovei in alegerile prezidentiale din noiembrie trecut, in care a invins-o pe democrata Hillary Clinton, transmit AFP si EFE.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22