Mike Dubke, directorul de comunicare de la Casa Alba și-a dat demisia

Dora Vulcan | 30.05.2017

Strateg republican cu experienta, Dubke a demisionat la numai trei luni de la numirea sa în funcție de presedintele Donald Trump, relateaza BBC.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

Conform Axios News, website-ul care a anuntat primul demisia, Dubke paraseste Casa Alba "in termeni buni", transmite BBC.

 

Potrivit consilierului Kellyanne Conway, Dubke isi anuntase demisia anterior, dar a fost de acord sa ramana in functie pana ce presedintele s-a intors din turneul sau in strainatate.

 

Dubke, in varsta de 47 de ani, a oferit putine detalii legat de plecarea sa apropiatilor, printr-un email. A scris ca motivele demisiei sunt "personale".

 

El nu a facut parte din echipa de campanie a presedintelui si nu era vazut ca o persoana loiala acestuia.

 

Secretarul de presa al Casei Albe, Sean Spicer, isi va pastra functia, insa in perioada urmatoare vor fi mai putine conferinte de presa, anunta BBC. Conform sursei, vor urma si alte schimbari.

 

Desi nu a fost numita inca nicio persoana in locul lasat liber, Corey Lewandowski, fost manager de campanie al lui Trump, a fost vazut parasind luni Casa Alba.

 

Anuntul de marti vine in contextul in care echipa de comunicare a lui Donald Trump a fost acuzata de dezorganizare si chiar confuzie, mai ales pentru felul in care a comunicat pe tema demiterii sefului FBI, James Comey, de catre presedinte.

 

Se pare ca Trump insusi este nemultumit de mesajele transmise public de Casa Alba. El a lansat recent ideea de a se renunta complet la briefingurile de presa zilnice si de a sustine el insusi unul, la fiecare doua saptamani.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22