Nicuşor Dan: Voi explica demisia mea din USR într-o conferinţă de presă

E.b. | 01.06.2017

Nicuşor Dan, preşedintele USR, a anunţat că va susţine azi, de la ora 14, o conferinţă de presă în care va explica motivele demisiei din partid, după ce aseară a anunţat, în şedinţa Biroului Naţional al partidului, că renunţă la fucţia de preşedinte.

Pe aceeași temă

 

 

Azi de la ora 14 la sediul grupului parlamentar al USR din Camera Deputatilor voi susţine o conferinţă de presă în care voi detalia şi voi explica demisia mea din USR, a anunţat Nicuşor Dan, liderul USR, pe pagina sa de Facebook.

 

 

Nicuşor Dan a anunţat, miercuri seară, în şedinţa Biroului Naţional al partidului, că demisionează din funcţie, după ce conducerea USR a decis prin vot să se poziţioneze împotriva revizuirii Constituţiei pentru redefiniriea familiei.

 

După vot, Nicuşor Dan - ales în urmă cu două săptămâni lider USR - a părăsit şedinţa, spunând că demisionează, au declarat surse din partid.

 

Ulterior, vicepreşedintele USR Elek Levente, preşedinte al USR Cluj, a declarat că liderul partidului, Nicuşor Dan îşi va face publică joi decizia în privinţa demisiei.

 

Liderul USR a postat aseară un text foarte scurt pe Facebook, în care spune doar că Biroul Naţional a luat o decizie.

 

Biroul Național al USR a luat o decizie. E singura știre pentru azi. Până pe 11 iunie mult succes candidaților USR din Târgu Jiu, Bușteni, Lupeni, Craiova, Roman, Almaș și Covăsânț din județul Arad, scria Nicușor Dan, pe Facebook.

 

Clotilde Armand, membră în Biroul Naţional al USR, a declarat miercuri că trebuie aşteptat ca lucrurile să se limpezească în partid şi, de asemenea, să se afle ceva oficial din partea lui Nicuşor Dan, precizând că votul în favoarea poziţionării formaţiunii împotriva revizuirii Constituţiei în privinţa familiei nu înseamnă că în USR nu sunt şi creştin-democraţi sau conservatori, conform News.ro.


"S-a votat pentru poziţionarea USR împotriva revizuiriii Constituţiei în privinţa familiei. În momentul acela, Nicuşor Dan s-a ridicat şi a spus că demisionează", a declarat ieri un membru al Biroului Naţional al USR, care a precizat că un anunţ oficial este aşteptat azi.
  

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22