Orban îl invită pe Cioloș în PNL: „Are niște obligații morale față de partid”

I.m. | 01.06.2017

Liberalul Ludovic Orban, candidat la şefia PNL, a afirmat, într-o conferință de presă organizată la Iași, că există ”mii de Cioloş” în partid care n-au avut şansa să fie sprjiniţi de formaţiune pentru diverse funcţii, susţinând că Dacian Cioloş are nişte obligaţii morale faţă de PNL, pe care nu le-a onorat.

Pe aceeași temă

 

Într-o conferință de presă organizată la Iași, liberalul Ludovic Orban, întrebat despre posibilitatea ca Dacian Cioloș să intre în PNL, a spus că ”dacă vrea să vină, este binevenit”, dar că fostul premier are nişte obligaţii morale faţă de PNL, pe care nu şi le-a onorat: ”Dacă vrea să vină în PNL este binevenit. Are nişte obligaţii morale faţă de PNL pe care nu şi le-a onorat. Toate funcţiile pe care le-a obţinut de-a lungul carierei sale, le-a obţinut sprijinit de PNL-ul ăsta la care strâmbă din nas. Oricum, în PNL sunt mii de Cioloş care n-au avut şansa ca partidul să-i sprijine şi cu toate astea au rămas în PNL, se bat pentru promovarea ideilor liberale. Aceşti oameni vor ieşi la lumină atât timp cât voi fi eu preşedinte”. 

 

Orban a evitat să precizeze dacă PNL va încerca coagularea forţelor de dreapta pentru alegerile viitoare, în ipoteza în care va ieşi preşedintele partidului la congresul din 17 iunie și a precizat că obiectivul său este ca PNL să câştige atât alegerile prezidenţiale ”cu actualul preşedinte Klaus Iohannis”, cât şi pe cele locale şi parlamentare din anul 2020, scrie News.ro.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22