Grindeanu nu dă replică «la diverși». Se referă la Bădălau, președintele executiv al PSD

E.b. | 08.06.2017

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, la Antena 3, că nu va da replica ”la diverşi care spun anumite lucruri” care critică acitvitatea guvernamentală, adăugând că nu pot fi date la o parte lucrurile bune făcute de guvernul său, în pofida faptului că nu conduce un cabinet perfect.

Pe aceeași temă

 

Întrebat cum comentează afirmaţiile preşedintelui executiv al PSD, Nicolae Bădălău, legate de nemulţumirile faţă de activitatea Guvernului, Sorin Grindeanu a afirmat: ”Rolul meu e să fiu prim-ministru. Nu o să dau replici pe această temă. Treaba mea e să guvernez cu echipa pe care o conduc (...) Este acest guvern perfect? Nu! Tot timpul este loc de mai bine, dar nu putem da la o parte lucrurile bune care s-au făcut în aceste luni”.

 

Premierul a apreciat că speculaţiile legate de schimbarea sa din funcţie au fost înlăturate prin declaraţiile făcute marţi seara de către preşedintele PSD, Liviu Dragnea. ”Cred că aseară Liviu Dragnea a clarificat aceast situaţie. Nu cred că sunt în situaţia de a da replici şi de a-mi da cu părerea (...) Nu o să mă găsiţi în postura unui prim-ministru care dau replica la diverşi care spun anumite lucruri”, a mai Sorin Grindeanu.

 

În ce priveşte nemulţumirea exprimată de către Liviu Dragnea privind absenţa sa şi a ministrului de Finanţe de la dezbaterile din plenul Camerei Deputaţilor pe marginea Legii salarizării, Grindeanu a spus că mai important este faptul că această lege a fost adoptată. ”Am fost şi sunt un susţinător al Legii salarizării unitare. A lucrat extraodinar ministrul Muncii, doamna Vasilescu, şi ăsta este cel mai important lucru”, a mai spus Grindeanu.

 

 

********************

 

 

Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a declarat, miercuri, la Parlament, că formaţiunea politică are mulţi membri capabili să-i înlocuiască pe actualii miniştri, dar şi pe premier în cazul în care comisia care analizează activitatea Executivului va decide acest lucru, precizând că nemulţumirile PSD faţă de acesta sunt legate de comunicare şi de ritmul de implementare a unor măsuri din programul de guvernare.

 

”Există o comisie de analiză a activităţii Guvernului, de fapt de a analiza implementarea programului de guvernare şi eu am spus că acolo unde vom constata deficienţe nu ne vom da în lături să propunem schimbarea de miniştri, ba chiar a Guvernului dacă considerăm că acesta a încetinit ritmul aplicării programului de guvernare”, a declarat Bădălău.

  

”Nu există nicio grabă de a merge la Cotroceni, există o analiză în curs şi nu ne putem exprima pentru o persoană sau alta, ba chiar pentru premier că nu-i competent până nu finalizăm analiza. Vreau să vă spun că PSD are oameni competenţi şi o rezervă de cadre foarte bună care oricând poate înlocui un premier sau un ministru”, susținea Bădălău.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22