Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Munchen: Polițistă împușcată în cap. 3 persoane, rănite de un individ care a deschis focul
E.B. - - - -
2017-06-13
International
0

Patru persoane, printre care o polițistă, au fost rănite într-un incident armat care a avut loc la o gară regională din apropiere de Munchen (capitala landului Bavaria, al treilea oraș ca mărime din Germania).

 

Atacator a fost arestat, a anunțat poliția germană, potrivit DPA și EFE, preluate de Agerpres.

 

Incidentul a avut loc pe peronul stației Unterföhring, într-o suburbie din nord-estul orașului Munchen, după ce un bărbat a deschis focul atunci când i s-au cerut actele de identitate. Bărbatul a fost rănit în momentul în care poliția a ripostat cu foc și se află în stare gravă.

 

Poliția a anunțat că femeia polițist a fost grav rănită, fiind atinsă de mai multe gloanțe, și că doi trecători au suferit răni minore. Polițista este în stare critică, ea fiind împușcată în cap.

 

Gara a fost evacuată imediat după declanșarea incidentului, iar acum situația este "sub control", a mai anunțat poliția. O purtătoare de cuvânt a instituției a declarat că nu există dovezi care să indice că incidentul a fost un atac terorist și că individul care a comis atacul nu avea motivații politice sau religioase.

 

"Este vorba despre un bărbat care a acționat singur și a făcut-o din motive personale, nu există motivație politică sau religioasă", a declarat la televiziunea germană Marcus da Gloria Martins, purtător de cuvânt al poliției din Munchen, care a adăugat că individul a reușit să smulgă arma unui polițist, pe care a și folosit-o în atac, și că a încercat să împingă un agent sub roțile unui tren care tocmai intra în stație

 

TAGS : Munchen atac armat politista inmpuscata raniti gara Unterföhring
Mai multe din International
Comentarii
Total 0 comments.
1904
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22