Grindeanu le-a îndeplinit dorința ministreselor lui Dragnea.Le-a trimis demisiile la Cotroceni

Dora Vulcan | 16.06.2017

Premierul Sorin Grindeanu a trimis vineri catre Administratia Prezidentiala propunerile de vacantare a posturilor de ministru al Afacerilor Interne si de viceprim-ministru, ocupat de Carmen Dan, si de ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, ocupat de Sevil Shhaideh.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

UPDATE:   Premierul Sorin Grindeanu a trimis vineri catre Administratia Prezidentiala propunerile de vacantare a posturilor de ministru al Afacerilor Interne si de viceprim-ministru, ocupat de Carmen Dan, si de ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, ocupat de Sevil Shhaideh. Interimatul va fi asigura de Augustin Jianu, pentru functia de viceprim-ministru, ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, si de premierul Grindeanu pentru Ministerul de Interne.

 

***

Premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa trimita la Palatul Cotroceni demisiile celor mai fideli ministri ai lui Liviu Dragnea - Sevil Shhaideh, Lia Olguta Vasilescu si Carmen Dan, au declarat, pentru HotNews.ro, surse politice.

 

 

  • Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a beneficiat de cele mai bune evaluari in controversatul raport de evaluare a activitatii guvernului, realizat sub coordonarea lui Darius Valcov.

 

  • Inainte de a fi numita ministru de Interne, Carmen Daniela Dan (nascuta in 1970, in Videle) a fost prefect de Teleorman, judetul lui Dragnea. Inainte a ocupat functia de subprefect in acelasi judet. Potrivit Adevarul, Carmen Daniela Dan a fost consilier juridic si director executiv in cadrul Consiliului Judetean Teleorman din 2002 pana in iunie 2012, lucrand alaturi de Liviu Dragnea.

 

  • Vineri, Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al dezvoltarii, a emis un ordin prin care impune ca atributiile ministrului delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb, sa fie delegate secretarului de stat Luminita Zezeanu. Rovana Plumb este o apropiata a lui Victor Ponta. In aceeasi zi,  aceasta a terminat analiza proiectelor inscrise in etapa a doua a Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL) si a decis cine va primi finantare. Sevil Shhaideh a fost prima optiune a lui Liviu Dragnea pentru functia de prim ministru, dar numirea sa a fost refuzata de presedintele Klaus Iohannis.

 

 Aceasta informatie vine in contextul in care in cursul serii de vineri Sorin Grindeanu a reusit sa-l schimbe in functie pe secretarul General al guvernului, Mihai Busuioc, pe care l-a inlocuit cu Victor Ponta, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22