Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Raluca Turcan: Tot ce naşte din PSD dăunează grav României
E.B. - - - -
2017-06-17
Actualitate Interna
0

Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL, a lansat sâmbătă, de la tribuna congresului partidului, critici dure la adresa PSD, formaţiune despre care a spus că dăunează grav României şi că este prizoniera unui lider ”obsedat de putere” care se distruge singur.

 

”PNL va putea guverna modern, eficient şi european, cu siguranţă mult mai bine decât orice încercare a PSD pe care o vedem în ultimele zile. Din nefericire, pentru cei care au votat şi au aşteptat stabilitate politică, astăzi au primit un ridicol complet din partea celor din PSD. Niciunul nu este mai breaz decât celălalt. Dragnea ocupă Parlamentul, Grindeanu ocupă Guvernul. Sunt fix aceeaşi Mărie, dar cu altă pălărie. Ce naşte din pisică, şoareci mănâncă şi, din nefericire, tot ce naşte din PSD dăunează grav României”, a declarat Raluca Turcan, conform News.ro.

 

Ea a trecut în revistă criticile formulate de către PNL la adresa PSD, spunând că s-au dovedit a fi adevărate.

 

Am spus că programul de guvernare este nesustenabil, că are mai mult idei frumoase de prezentat la televizor, şi aşa a fost. Am spus că Dragnea este obsedat de putere şi că se va distruge singur şi că îşi va distruge şi partidul. Aşa se întâmplă. Am spus că eticheta de guvernare a PSD va fi cea de la OUG 13 şi anume «noaptea ca hoţii». Şi asta se întâmplă azi şi se acuză public de hoţie şi jaf la drumul mare”, a mai spus preşedintele interimar al PNL.

 

TAGS : Raluca Turcan PNL critici PSD obsedat putere dauneaza grav Romaniei
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1218
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22