Razboi în PSD: Carmen Dan spune că Ponta vrea să destabilizeze partidul, dar nu va reuşi

E.b. | 19.06.2017

Victor Ponta nu va destabiliza situația în PSD, a declarat luni ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, afirmând că în partid nu s-a discutat deocamdată despre propunerile de premier.

Pe aceeași temă

 

 

"Ponta nu va destabiliza nicio situație în PSD, asta este clar. (...) Nu noi ne-am dorit să se ajungă în această situație. (...) Cred că cel mai bine învârte (cheița) domnul Ponta, care, mai nou, ați observat și dumneavoastră, verifică miniștri, vorbește", a spus Carmen Dan, la sediul MAI, conform Agerpres.

 

Carmen Dan a menționat că fostul secretar general al Guvernului Mihai Busuioc se gândește să facă o plângere în contencios-administrativ împotriva numirii lui Victor Ponta în locul său.

 

Ea a arătat că nu știe ce a determinat decizia premierului de a trimite la Cotroceni doar demisia ei și a lui Sevil Shhaideh de la Ministerul Dezvoltării Regionale.

 

''Credeți-mă că nu pot să identific acum foarte exact de ce reprezentăm noi, ca miniștri, pentru Grindeanu, acum, un fel de (...) extremă urgență, dar orice calcule și-ar fi făcut domnia sa, probabil că s-a gândit să înceapă cu Ministerul de Interne și cu Ministerul Dezvoltării. Din ce considerente? Cred că ar trebui să explice dânsul. Pentru că dacă s-ar fi uitat un pic la activitatea acestor două ministere ar fi constatat că nu sunt rateuri, nu sunt deraieri'', a spus Carmen Dan.

 

Potrivit acesteia, în PSD nu s-a discutat deocamdată despre cine va prelua funcția de premier, dacă moțiunea împotriva Guvernului Grindeanu va trece, iar numele vehiculate în spațiul public sunt doar speculații.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22