Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Razboi în PSD: Carmen Dan spune că Ponta vrea să destabilizeze partidul, dar nu va reuşi
E.B. - - - -
2017-06-19
Actualitate Interna
0

Victor Ponta nu va destabiliza situația în PSD, a declarat luni ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, afirmând că în partid nu s-a discutat deocamdată despre propunerile de premier.

 

 

"Ponta nu va destabiliza nicio situație în PSD, asta este clar. (...) Nu noi ne-am dorit să se ajungă în această situație. (...) Cred că cel mai bine învârte (cheița) domnul Ponta, care, mai nou, ați observat și dumneavoastră, verifică miniștri, vorbește", a spus Carmen Dan, la sediul MAI, conform Agerpres.

 

Carmen Dan a menționat că fostul secretar general al Guvernului Mihai Busuioc se gândește să facă o plângere în contencios-administrativ împotriva numirii lui Victor Ponta în locul său.

 

Ea a arătat că nu știe ce a determinat decizia premierului de a trimite la Cotroceni doar demisia ei și a lui Sevil Shhaideh de la Ministerul Dezvoltării Regionale.

 

''Credeți-mă că nu pot să identific acum foarte exact de ce reprezentăm noi, ca miniștri, pentru Grindeanu, acum, un fel de (...) extremă urgență, dar orice calcule și-ar fi făcut domnia sa, probabil că s-a gândit să înceapă cu Ministerul de Interne și cu Ministerul Dezvoltării. Din ce considerente? Cred că ar trebui să explice dânsul. Pentru că dacă s-ar fi uitat un pic la activitatea acestor două ministere ar fi constatat că nu sunt rateuri, nu sunt deraieri'', a spus Carmen Dan.

 

Potrivit acesteia, în PSD nu s-a discutat deocamdată despre cine va prelua funcția de premier, dacă moțiunea împotriva Guvernului Grindeanu va trece, iar numele vehiculate în spațiul public sunt doar speculații.

 

TAGS : Carmen Dan MAI Victor Ponta destabilizare situatie PSD
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
999
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22