Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Raluca Prună: Justiția este nodul gordian pentru PSD, pe care se chinuie să îl taie
E.B. - - - -
2017-06-19
Actualitate Interna
0

Raluca Prună, fostul ministru al Justiției, afirmă, referindu-se la înregistrările apărute în media cu procurorul șef DNA, Laura Codruța Kovesi, că ''justiția este nodul gordian pentru PSD''.

 

 

Se insinuează ideea anticipatelor. Ar fi o mișcare pripita, o soluție care in cel mai bun caz poate aduce o mica satisfactie de etapa, scrie Raluca Prună pe pagina ei de Facebook

 

Nu ar putea duce PSD acolo unde merita, jos, foarte jos. PSD, dincolo de luptele intestine între clanuri rivale, trebuie lăsat sa ajungă in punctul in care tot prostul sa priceapă ca programul de guvernare nu este o noua biblie, ci o poveste fantasmagorică. In ciuda faptului ca i se repeta numele ritualic ca și când asta l-ar face sa devină realizabil, programul rămâne fantasmagoric.

 

PSD ar trebui lăsat sa ajungă in punctul in care sa fie evident ca nu poată livra, sa se încurce in propriile hoc pocus'uri economice.


E absolut intamplator ca in acest război PSD-PSD, apar exact azi înregistrari dintr-o ședința interna cu procurorul șef anti-corupție. Ca așa știe PSD sa guverneze, cu circ. La pâine încă mai lucrează. Nu era nevoie de mai mult circ. 

 

Pentru toți cei care au 1 sinapsa, e evident ca justiția este nodul gordian pentru PSD. Care se chinuie sa îl taie, fără sa conteze ce lasa in urma. Pârjol in general, conchide Raluca Prună.


 

TAGS : Raluca Pruna Kovesi PSD Justitie nodul gordian paine circ
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
1597
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22