Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Fifor: Moţiunea trece; sunt toate condiţiile ca Iohannis să numească premier de la PSD
E.B. - - - -
2017-06-19
Actualitate Interna
1

Mihai Fifor, liderul senatorilor PSD, a declarat, la Parlament, că moţiunea de cenzură va trece de plenul reunit al Camerei şi Senatului.

 

Fifor spune că, totodată, ar fi întrunite toate condiţiile pentru ca preşedintele Iohannis să numească un nou premier din rândul PSD

 

Întrebat despre o posibilă nominalizare a sa pentru șefia Guvernului, Mihai Fifor a răspuns: "Categoric nu există o discuție în acest sens".

 

Mihai Fifor  a spus că ''sunt întrunite toate condițiile'' ca o propunere de premier din partea majorității parlamentare PSD/ALDE să fie acceptată de președintele Klaus Iohannis.

 

"Majoritatea parlamentară nu s-a schimbat cu nimic, Constituția este aceeași - așadar sunt întrunite toate condițiile ca o propunere de premier din partea majorității parlamentare PSD/ALDE să fie acceptată de președintele Klaus Iohannis", a declarat Fifor, conform Agerpres.

 

Întrebat dacă PSD a făcut vreo evaluare privind alegerile anticipate, el a răspuns: "Haideți că mergem mult prea departe. V-am spus - moțiunea de cenzură trece miercuri și odată cu trecerea moțiunii de cenzură sperăm să revenim la normalitate, adică la o țară care să fie guvernată legitim de un prim-ministru, care să fie desemnat așa cum prevede Constituția, pe baza propunerii majorității parlamentare, și desigur de un Guvern pe care de asemenea să îl voteze Parlamentul așa cum prevăd legile țării în acest moment". 

 

TAGS : Klaus Iohannis PSD motiune cenzura Mihai Fifor premier Parlament
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
nic 2017-06-20
Sa te vad cum mai apari in Arad, vandut UDMR_ist!!!!!
Total 1 comments.
891
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22