Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Orban: PNL nu va vota la moțiunea de cenzură. Reglările mafiote din PSD au dus România în criză
Dora Vulcan - - - -
2017-06-19
Actualitate Interna
0

Liderul PNL Ludovic Orban a anunțat că parlamentarii liberali vor fi în sală dar nu vor participa la votul moțiunii de cenzură.

 

 

 

 

 "Am luat decizia ca parlamentarii PNL să fie prezenți în sală și să nu voteze. Reglări de conturi de tip mafiot din interiorul PSD-ului, care nu au nicio legătură cu interesul țării, au generat o criză politică gravă cu consecințe extrem de serioase asupra imaginii României în lume, asupra bunului mers al economiei și al societății. Somăm partidul de guvernământ să pună punct acestei crize care a fost provocată de ei, din interese obscure și cu niște obiective pe care noi nu le putem înțelege. (...) Suntem azi în situația în care un impostor ocupă abuziv Palatul Victoria, iar în Parlament nu știm dacă mai există o majoritate parlamentară care să fie conformă cu voința exprimată de cetățeni. Perpetuarea crizei politice poate să aibă grave consecințe pentru România, ca atare am decis să nu ne amestecăm ca partid politic în această răfuială între două clanuri din interiorul PSD, pentru că noi suntem și împotriva clanului Dragnea, și împotriva clanului Ponta-Grindeanu", a declarat Ludovic Orban, la finalul ședinței Biroului Executiv al PNL, citat de Agerpres.

 

Întrebat dacă sunt liberali care ar pleca spre majoritatea actuală, Ludovic Orban a răspuns: "Am încredere în toți parlamentarii PNL, am încredere în faptul că vor respecta poziționarea politică a partidului (...) și voința cetățenilor care i-au votat și i-au trimis în Parlament".

 

El a precizat că în cursul după-amiezii va avea loc o întâlnire cu toți deputații și senatorii PNL.

 

"PNL este în opoziție, nu voi mai îngădui nicio negociere pe sub masă, nicio negociere de culise și niciun blat cu partidul de guvernământ. (...) Cred că nimeni din C.A.P-ul vechililor roșii nu își imaginează că poate să negocieze cu mine, mai ales pe tema răfuielii dintre ei", a conchis Orban.

TAGS : pnl ludovic orban motiune cenzura guvern grindeanu vot parlament
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
1305
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22