Grindeanu scapă de toți oamenii lui Dragnea din Guvern: a mai demis un secretar de stat

I.g. | 21.06.2017

Sorin Grindeanu a semnat, marti, decizia prin care Dan Dumitrescu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii și fiul administratorului public al judetului Teleorman, a fost eliberat din funcție. Decizia premierului a fost publicata in Monitorul Oficial.

Pe aceeași temă


 

Medicul Dan Dumitrescu nu este, însă, primul secretar de stat demis de Sorin Grindeanu, după ce, miercurea trecută, toți miniștrii, cu excepția lui Augustin Lazăr, ministrul PSD al Comunicațiilor, și-au dat demisia. Vineri, premierul a mai demis patru secretari de stat: Adrian Mladinoiu si Tudor Vesa, din SGG, Adrian Dobre, din Ministerul Muncii, si Adrian Ionut Gadea, din Ministerul Dezvoltarii, scrie ziare.com.

 

Adrian Mladinoiu a fost aghiotantul si soferul lui Liviu Dragnea, Adrian Dobre este purtatorul de cuvant al PSD, iar Adrian Ionut Gadea a fost deputat PSD, iar anterior presedinte al CJ Teleorman, ocupand functia dupa ce Liviu Dragnea a parasit postul pentru a deveni deputat, mai scrie sursa citată.

 

Dupa ce a fost demis, Adrian Gadea a afirmat ca premierul a dat dovadă de o ”rautate viscerala” prin "decapitarea" conducerii ministerului. Potrivit lui Gadea, sunt nefondate acuzele pe care premierul Grindeanu i le-a adus ministrului demisionar Sevil Shhaideh privind "intarzieri nepermise" in implementarea Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL), mai precizează ziare.com.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22