Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Noul premier, concurență pentru Daea: mă duc să muncesc pentru ţară. Și alte vorbe de lemn
Dora Vulcan - - - -
2017-06-28
Actualitate Interna
0

Mihai Tudose a facut miercuri primele sale declarații în calitatea nou-dobândită de premier desemnat după ce Comitetul Executiv al PSD a votat lista viitorilor ministri. "Ma duc sa muncesc pentru tara!", a anunţat plin de elan Tudose.

 

 

 

 Mesajele lui Tudose ar putea foarte bine să fie ascultate pe muzică patriotică motivațională din vremurile comuniste. Fundalul sonor ar fi întru totul adecvat registrului în care noul premier comunică. Ca o reclamă la ciocolata cu rom. Interesantă e și gestica noului premier: pe cât e de mare, pe atât a încercat să se facă de mic, îngrămădindu-se ca un pui neajutorat în Daddy Dragnea.

 

 

"Am fost desemnat de catre dl presedinte Dragnea si ii multumesc inca o data, am fost votat de colegii din CEx si le multumesc, am fost desemnat de catre dl presedinte si ii multumesc. Vreau sa ma duc sa muncesc pentru tara, prioritatea e programul de guvernare", a declarat Mihai Tudose in conferinta de presa sustinuta alaturi de Liviu Dragnea după ce componența noului guvern a fost votată în Comitetul Executiv (CEx) al PSD - for de conducere al partidului. 

 

El a anuntat ca e nevoie de "un control politic foarte strict, aproape saptamanal" al activitatii ministrilor, "pana recuperam intarzierile".

 

Tudose a mai sustinut ca sunt "masuri importante la care s-a lucrat in ultimele doua saptamani", din cauza unor deficiente care au "potential de a ne crea probleme in indeplinirea programului".

 

"Toti membrii Guvernului vor raporta tot ceea ce fac prin fapte si nu prin declaratii", a anunțat victorios viitorul prim-ministru.

 

TAGS : guvern tudose primele declaratii
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
3968
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22