Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Firea și-a făcut firmă de pompe funebre: Compania Municipală Cimitire București SA
Dora Vulcan - - - -
2017-06-30
Actualitate Interna
2

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, in sedinta de vineri, la propunerea primarului general Gabriela Firea, infiintarea societatii pe actiuni Compania Municipala Cimitire Bucuresti SA, anunță Agerpres.

 

 

 

 

Potrivit proiectului adoptat, activitatea principala a societatii este reprezentata de pompe funebre.

 

Printre activitatile secundare pe care le va desfasura societatea se numara: inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate, cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii, administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract, activitati de intretinere peisagistica, de design specializat, alte activitati profesionale, stiintifice, tehnice.

 

Societatea va avea sediul social in sectorul 1, pe str. Aristide Demetriade nr. 2. "Se aproba capitalul social al societatii Compania Municipala Cimitire Bucuresti SA in cuantum de 120.000 de lei, respectiv 12.000 actiuni nominative cu valoare nominala de 10 lei fiecare", stipuleaza proiectul de hotarare.

 

Structura actionariatului va fi: Municipiul Bucuresti, prin CGMB, va detine 11.988 de actiuni numerotate de la 1 la 11.988, iar SC Service Ciclop subscrie un numar de 12 actiuni numerotate de la 11.989 la 12.000.

 

CGMB a adoptat pe 8 iunie o hotarare privind acordul de principiu pentru infiintarea unei societati comerciale pe actiuni avand ca obiect principal de activitate administrarea cimitirelor.

TAGS : capitala firea pombe funebre cimitire bucuresti firma primaria capitalei
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
CHARLIE 2017-06-30
DUPA CATE AM INTELES D-NA FIREA ISI ADAOGA SI TITLUL DE CIOCLU-SEF AL BUCURESTIULUI. Oare e pe cale sa-l ingroape complet? Ceausescu ar fi mandru de ea ca-i continua capodopera!
CHARLIE 2017-06-30
Daca inteleg cu adevarat D-na Madame Firea in afara de pozitia ei de Primarita (primareasa?) si-a adaogat si titlul de Cioclu-sef al Bucurestiului. Chiar vrea sa ingroape orasul? Merge pe urmele lui Ceausescu!!!
Total 2 comments.
5598
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22