Trump, lăsat cu mâna întinsă de Prima Doamnă a Poloniei

I.g. | 06.07.2017

Donald Trump a fost ignorat de Prima Doamnă a Poloniei, Agata Kornhauser-Duda, care a salutat-o mai întâi pe soţia liderului de la Casa Albă, deşi preşedintele american întinsese mâna, relatează Time.

Pe aceeași temă

 

Când preşedintele american şi Prima Doamnă Melania Trump se pregăteau să coboare de pe scena unde se aflau alături de şeful statului polonez, Andrzej Duda şi de soţia acestuia, cei doi lideri au dat mâna. Trump a întins apoi mâna spre Agata Kornhauser-Duda. Aceasta a părut să se îndrepte spre el, dar l-a ignorat şi a preferat să dea mâna cu Melania Trump. Abia după aceea s-a întors spre preşedintele american şi a dat mâna şi cu el, scrie News.ro.

 

Întâmplarea a amintit de cea de la începutul anului, când Trump a refuzat să dea mâna cu şefa Guvernului de la Berlin, Angela Merkel, aflată în vizită la Casa Albă. O altă strângere de mână a lui Trump care a făcut deliciul utilizatorilor de internet a fost cea cu preşedintele francez Emmanuel Macron, de la summitul NATO. Cei doi şi-au strâns atât de puternic mâinile încât li s-au albit încheieturile. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22