Purtatorul de cuvant al PPE: Romania e copilul-problema al UE. Tudose, conferinta de unul singur

I.m. | 12.07.2017

Purtatorul de cuvant al Partidului Popular European (PPE), europarlamentarul Siegfried Muresan, considera foarte grav faptul ca niciunul dintre presedintii institutiilor europene nu a acceptat sa iasa in conferinta comuna de presa cu premierul Mihai Tudose, aflat in vizita oficiala la Bruxelles.

Pe aceeași temă

 

 


"Incepand de astazi, suntem oficial copilul-problema al Uniunii Europene. Astazi, niciunul dintre presedintii institutiilor europene nu a acceptat sa iasa in conferinta comuna cu prim-ministrul Guvernului Romaniei, Mihai Tudose, iar acesta s-a vazut nevoit sa tina singur conferinta de presa din subsolul Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa Uniunea Europeana.

 



Este un lucru nemaivazut pentru un prim-ministru al unui stat membru al Uniunii Europene", a subliniat pe Facebook Siegfried Muresan.



Acesta aminteste ca, in 15 februarie 2016, prim-ministrul de atunci, Dacian Ciolos, a avut conferinta de presa comuna cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.



De asemenea, Muresean spune ca, la inceputul acestui an, presedintele Juncker nu a vrut sa tina o conferinta comuna cu prim-ministrul Sorin Grindeanu, dar ca l-a delegat pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans pentru acest lucru.



"Acum am ajuns si mai rau. Rusine tuturor parlamentarilor care au votat acest guvern! Liderilor europeni le este rusine cu cei care conduc astazi Romania. Cu acest Guvern, Romania nu ocupa locul pe care il meritam in Europa", a incheiat europarlamentarul.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22