Donald Trump a ascuns faptul că a mai avut o întâlnire cu Vladimir Putin la summitul G20

E.b. | 19.07.2017

Donald Trump a ascuns aproape două săptămâni faptul că a avut o a doua conversaţie cu Vladimir Putin, la summitul G20 din 7 iulie, de la Hanburg, Germania.

Pe aceeași temă

 


 

Informaţia a fost dezvăluită de un expert în securitate care a spus că în timpul unei cine pentru lideri şi soţiile lor, liderul de la Casa Albă s-a ridicat de pe scaun şi s-a dus la Vladimir Putin. Conversaţia dintre cei doi a durat o oră şi a fost foarte animată, a afirmat specialistul, conform Digi 24.

 

De asemenea, pentru că translatorul lui Donald Trump nu ştia rusă, de faţă a fost doar cel al lui Vladimir Putin, ceea ce, potrivit expertului în securitate, reprezintă o încălcare a protocolului.

 

Întâlnirea dintre cei doi preşedinţi a fost confirmată de Casa Albă. Totuşi, presa americană se întreabă de ce s-a aflat despre aceasta abia acum şi nu pe o cale oficială.

 

Ian Bremmer - expert în securitate: „Niciodată în carierea mea de politolog nu am mai văzut două ţări, ţări importante, cu o sumedenie de interese naţionale divergente, dar ale căror lideri par să facă tot posibilul să fie amabili şi să se apropie unul de celălalt. Asta nu înţeleg oamenii.”

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22