Avocata rusă care s-a întâlnit cu Trump Jr, gata să depună mărturie în Congres

E.b. | 19.07.2017

Avocata rusă care s-a întâlnit cu Donald Trump Jr. după ce tatăl acestuia, Donald Trump, a obținut nominalizarea republicană pentru alegerile prezidențiale din 2016 din SUA, a afirmat că este gata să depună mărturie în Congres.

Pe aceeași temă

 

 


Natalia Veselnițkaia susţine că vrea să risipească ceea ce ea a anumit ''isteria de masă'' în legătură cu întâlnirea respectivă, relatează agenția Reuters, preluată de Agerpres.

 

Fiul cel mare al președintelui Trump a acceptat nerăbdător anul trecut să se întâlnească cu Veselnițkaia, despre care el a spus că era o avocată a guvernului rus care ar fi putut să ofere informații compromițătoare despre contracandidata democrată Hillary Clinton, potrivit e-mailurilor publicate de către Donald Trump Jr.

 

Anterior Veselnițkaia a afirmat că este o avocată independentă, că niciodată nu a obținut informații compromițătoare despre Clinton și că nu are legături cu Kremlinul.

 

''Sunt gata să clarific situația din spatele acestei isterii de masă, dar numai prin intermediul unor avocați sau depunând mărturie în Senat'', a afirmat Veselnițkaia într-un interviu pentru televiziunea rusă RT, difuzat marți seara.

 

Oficiali ruși au dezmințit în mod repetat afirmațiile SUA potrivit cărora Moscova a intervenit în campania prezidențială americană pentru a-l ajuta pe Donald Trump să câștige alegerile

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22