Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Kushner despre amestecul Rusiei în alegerile din SUA: nu am complotat cu niciun guvern
Dora Vulcan - - - -
2017-07-24
International
1

Jared Kushner, consilier la Casa Albă și ginerele președintelui american Donald Trump, a afirmat luni, într-o declarație adresată parlamentarilor americani, că nu a complotat cu Rusia și nu a încercat să aibă un canal de comunicare secret cu Moscova, transmit Reuters și AFP, citate de Agerpres.

 

 

 

  ''Nu am complotat și nici nu știu pe altcineva din campanie care să fi complotat cu vreun guvern străin. Nu am avut legături neadecvate. Nu m-am bazat pe fonduri ruse pentru a-mi finanța activitățile de afaceri din sectorul privat'', a scris Kushner în declarația difuzată cu câteva ore înaintea audierii sale cu ușile închise în comisia de informații a Senatului american, transmite Agerpres.

 

El a adăugat că a avut 'probabil patru întâlniri cu reprezentanți ruși' în timpul campaniei electorale dinaintea alegerilor prezidențiale din Statele Unite, din noiembrie 2016, și în perioada de tranziție de după victoria lui Donald Trump în acest scrutin.

 

Jared Kushner a descris întâlnirile cu ambasadorul rus la Washington, Serghei Kisliak, și cu alți oficiali ruși ca făcând parte din sarcinile sale normale, întrucât în echipa de campanie a lui Trump el se ocupa de relațiile cu guvernele străine.

 

 

foto CNN

 

TAGS :
Mai multe din International
Comentarii
Florin 2017-07-25
Dar implicarea Israelului in politica americana cand va fi investigata?...
Total 1 comments.
1329
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22