Simona Halep: Casa mea e la Bucureşti, România; nu mă gândesc să-mi părăsesc ţara

E.b. | 01.08.2017

Simona Halep a oferit un interviu publicaţiei americane The Washington Post, în care a vorbit despre cariera ei, despre cât de mult iubeşte România.

Pe aceeași temă

 
  
Halep a vorbit în interviul pentru The Washington Post despre colaborarea cu antrenorul Darren Cahill, despre prietenele sale din circuit, despre ce ar fi făcut dacă nu ar fi jucat tenis şi despre visul ei de a câştiga un titlu de Grand Slam.

 

Întrebată dacă locuieşte în continuare în România, Halep a răspuns: "Casa mea e la Bucureşti, dar oraşul meu natal este Constanţa. Locuiesc în România şi nu mă gândesc să părăsesc ţara mea. Acolo este casa mea. Merg să-mi văd familia după fiecare serie de turnee. Şi după US Open Series voi merge acasă să-mi văd familia. Şi acum vin de acasă."


Întrebată ce ar fi dorit să facă dacă nu ar fi fost jucătoare de tenis, Halep a răspuns că s-ar fi îndrepat probabil către studierea matematicii.

 

"Este greu de spus, pentru că am început de la patru ani şi jumătate. Dar mi-a plăcut matematica în liceu. Poate aş fi urmat o universitate în acea direcţie. Îmi plac unghiurile, am fost întotdeauna bună la unghiuri. Lucrez la ele şi pe terenul de tenis", a spus românca, conform News.ro.
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22