Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Voiculescu îl acuză pe Dragnea, «apărătorul neamului de tehnocrații cei răi», că este ipocrit
E.B. - - - -
2017-08-03
Actualitate Interna
0

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, îl acuză de ipocrizie pe Liviu Dragnea, liderul PSD, în legătură cu plafonarea indemnizațiile pentru creșterea copilului.

 

Vlad Voiculescu a posta pe pagina sa de de Facebook o scrisoare deschisă adresată de  Liviu Dragnea premierului de la acea dată, Dacian Cioloș, în care actualul lider al PSD îl acuza pe Cioloș că vrea să plafoneze indemnizațiile pentru creșterea copilului.

 

Acum, guvernul Tudose intenționează să facă chiar același lucru, mai arată fostul ministru.

 

SCRISOARE DESCHISA CATRE PRIM-MINISTRUL ROMANIEI

 

Domnule Prim Ministru,

 

In ultima perioada au aparut in spatiul public mai multe semnale alarmante privind intentia Guvernului de a lua o serie de masuri ingrijoratoare, cum ar fi #plafonarea #indemnizatiilor pentru cresterea copilului, majorarea taxelor pentru cei cu activitati independente prin schimbarea radicala a Codului Fiscal. As vrea sa subliniez cat se poate de clar ca ma opun categoric acestor masuri, pe care le consider extrem de daunatoare si contrare actiunilor care ar trebui intreprinse pentru relansarea activitatii economice din Romania.

 

Mai mult decat atat, exista o intrebare chiar mai ingrijoratoare decat cele de mai sus: Intentia Guvernului de a lua astfel de masuri are cumva la baza o inrautatire a indicatorilor economici in tara noastra? Din acest motiv, va rog sa prezentati de urgenta in fata camerelor reunite ale Parlamentului un raport privind situatia economica reala a tarii, inclusiv nivelul de colectare a taxelor, deficitul bugetar, deficitul de cont curent, deficitul comercial si cresterea economica estimata care sta la baza executiei bugetare.

 

Totodata, consider ca este absolut necesar sa avem o pozitie clara din partea dumneavoastra cu privire la intentiile reale ale Guvernului, intrucat informatiile contradictorii care vin, in mod direct sau indirect, din partea membrilor executivului genereaza confuzie si ingrijorare in randul investitorilor, salariatilor si al tuturor celorlalti cetateni.

 

Cu stima,

 

Liviu Dragnea / Presedintele Partidului Social Democrat

 

După ce Vlad Voiculescu postează această scrisoare deschisă a lui Liviu Dragnea din 2016, adaugă, tot pe Facebook:  

 

Scrisoarea de mai sus nu este o glumă. Scrisoarea de mai sus este de la apărătorul neamului, Liviu "Daddy" Dragnea către tehnocrații cei răi. Septembrie 2016.

Ce va face PeSeDe astăzi?
 

Va lua "o serie de masuri ingrijoratoare, cum ar fi #plafonarea #indemnizatiilor pentru cresterea copilului"...

 

În toamna anului trecut, după ce Ministerul Muncii, condus la acea vreme de Dragoș Pâslaru, arăta că 0,2% dintre beneficiarii indemnizației pentru creșterea copilului consumă o treime din bugetul alocat, președintele PSD sugera că urmează scăderea acestora și promitea că „PSD o să le readucă la valoarea corectă”.

TAGS : vlad voiculescu sanatate dragnea ipocrizie indemnizatii cresterea copilului ciolos
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2552
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22