Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Trump apare cântând ”Creep” într-o parodie animată: Obama nu s-a născut în SUA
I.G. - - - -
2017-08-03
International
0

Donald Trump apare cântând o versiune a melodiei ”Creep”, un hit al trupei Radiohead, într-o parodie animată creată de un grup care se recomandă drept un colectiv de cetăţeni întristaţi şi ruşinaţi de ”imbecilitatea” preşedintelui american şi a actualului guvern, informează nme.com.

 

Grupul Hateiohead a lansat recent pe internet parodia animată intitulată ”Tweet”, care satirizează comportamentul controversat al preşedintelui american şi activitatea sa pe platforma de socializare Twitter, folosind melodia ”Creep”. ”Voi publica un mesaj pe Twitter, te voi distrage... Nu observi ce fac aici? Obama nu a fost născut aici (în SUA, n.r.). Este din Kenya”, apare Donald Trump cântând în videoclipul publicat de Hateiohead.

 

”Pielea închisă la culoare te face lipsit de valoare. Eu sunt alb, deci sunt special”, sunt alte versuri. Videoclipul se încheie cu imaginea lui Donald Trump închis într-o celulă, cântând: ”Locul meu nu este aici. Trist”. Recent, cântăreţul britanic Peter Bywaters a susţinut că i-a fost refuzat accesul în SUA din cauză că l-a interpretat pe Donald Trump într-un mod ironic în cadrul unui spectacol pe care îl susţinuse în urmă cu un an.

TAGS : trump obama creep radiohead sua parodie
Mai multe din International
Comentarii
Total 0 comments.
2242
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22